Jongens van het Noorden - Heeren Oud Zuid
Terugkijken

Jongens van het Noorden - Heeren Oud Zuid

Jongens van het Noorden - Heeren Oud Zuid 1 januari 2020 17:13 - 18:00

Op de eerste dag van 2020 geniet u van de beste artiesten uit de regio in een intieme, akoestische setting. Heeren Oud Zuid uit Assen speelt prachtige luisterliedjes met poëtische teksten van Drentse en Nederlandse dichters en bewerkingen van bestaande nummers. Met Luc Oostra op zang en gitaar, Cor Többen op elektrische gitaar en Jan Kuipers neemt plaats achter de piano.

Jongens van het Noorden

Jongens van het Noorden

31 december 2019 17:13 - 18:00 Jongens van het Noorden - Egbert Meyers 'Het gaat om het liedje, niet om mij' Egbert Meyers. Troubadour, dichter, tekstschrijver en muzikant. Samen met een voor de gelegenheid samengestelde band (de 'Hunebed Highwaymen') is hij op oudejaarsavond te zien op TV Drenthe. Met zeven liedjes in het Engels, Drents en Nederlands. Liedjes die tot nadenken stemmen en ontroeren. Meyers is een filosoof maar ook een grappenmaker. Hij is een Drentse boerenzoon die de boerderij niet wilde overnemen maar ook een wereldburger die internationaal met zijn muziek communiceert.
Jongens van het Noorden - Heeren Oud Zuid

Jongens van het Noorden - Heeren Oud Zuid

31 december 2018 17:13 - 18:00 Op Oudejaarsdag geniet u van de beste artiesten uit de regio in een intieme, akoestische setting. Heeren Oud Zuid uit Assen speelt prachtige luisterliedjes met poëtische teksten van Drentse en Nederlandse dichters en bewerkingen van bestaande nummers. Met Luc Oostra op zang en gitaar, Cor Többen op elektrische gitaar en Jan Kuipers neemt plaats achter de piano.
Jongens van het Noorden - Henk Wijngaard

Jongens van het Noorden - Henk Wijngaard

24 december 2018 17:13 - 17:53 De kerstdagen beginnen sfeervol met Jongens van het Noorden. Henk Wijngaard speelt in een intieme setting zijn bekende nummers. Zijn hits 'Met De Vlam In De Pijp' en 'He Suzie' komen voorbij, maar natuurlijk mag 'Wat Ik Met Kerst Zou Wensen' ook niet ontbreken. Henk wordt begeleid door de band De Woudrukkers.
Jongens van het Noorden - oudejaarsspecial

Jongens van het Noorden - oudejaarsspecial

31 december 2017 17:34 - 18:00 Op Oudejaarsavond ziet u bij Jongens van het Noorden optredens van Bert Hadders en de Nozems en King of the World.