Onze Club
Terugkijken

Onze Club

Onze Club 27 januari 2019 18:32 - 19:00

In Onze Club hebben we beelden van de enige twee Drentse clubs die dit weekend in actie kwamen: De Meppeler hoofdklassers Alcides en MSC. De overige duels werden vanwege het weer afgelast. Alcides ontving De Bataven en MSC moest op bezoek bij Fortuna Worrmerveer.

Onze Club

Onze Club

25 september 18:31 - 18:56 In aflevering 5 van Onze Club beelden van het Drentse onderonsje in de zondag Vierde Divisie tussen vv Hoogeveen en VKW, terwijl even verderop Zuidwolde en HODO elkaar troffen in de 2e klasse J van het zondagvoetbal. Ook zijn er beelden van Drenthina - Achilles 1894 (2L zaterdag) en CEC - VVAK. De thuisclub (CEC dus) stapte na het afgelopen seizoen over van de zondag naar de zaterdag en moet helemaal onderaan beginnen. We brachten ook een bezoekje aan de lijnentrekker van vv Sleen.
Onze Club

Onze Club

18 september 18:31 - 18:56 In aflevering 4 van Onze Club beelden van ACV op bezoek bij DVS'33 in de zaterdag Derde Divisie, terwijl HZVV - een divisie lager - DHSC uit Utrecht ontving. Uit de zondag Vierde Divisie zijn er vanavond van twee wedstrijden beelden: VKW - Alcides en Hoogeveen - VOC.
Onze Club

Onze Club

11 september 18:31 - 18:56 In aflevering 3 van Onze Club krijgen de amateurvoetballers mediatraining van onze eigen Tom Meijers, maar is er ook ruim aandacht voor competitievoetbal in de Derde en Vierde Divisie. Beelden zijn er van ACV - RKAV Volendam, Flevo Boys - HZVV, HBS - Hoogeveen en Alcides - De Zouaven.
Onze Club

Onze Club

4 september 18:31 - 18:56 In aflevering 2 van Onze Club beelden van ACV in Friesland, tegen Harkemase Boys. Beide ploegen wachten na twee duels nog op de eerste zege in de Derde Divisie. HZVV speelt, op eigen veld, tegen d'Olde Veste'54 in de Vierde Divisie zaterdag en in de Vierde Divisie zondag hebben we twee wedstrijden: VKW - De Zouaven en Hoogeveen - Be Quick 1887.