Onze Club
Terugkijken

Onze Club

Onze Club 2 december 2018 18:32 - 19:00

In Onze Club beelden van de Drentse derby in de hoofdklasse A op zondag tussen Hoogeveen en Achilles 1894. We waren vanmiddag bij VKW - Nieuw Buinen in de 1e klasse F en de topper tussen Pesse en Titan in de 4e klasse E. Uit het zaterdagvoebal kozen we voor de hoogtepunten van Flevo Boys - ACV en SCN - Vitesse'63 in de 4e klasse E. Natuurlijk sluiten we de uitzending af met een reportage uit de zaterdag 5e klasse F.

Onze Club

Onze Club

21 mei 18:31 - 19:00 In aflevering 38 van het seizoen blikken we uiteraard nog even terug op de historische titel van ACV in de Derde Divisie. Ook bezochten we vv Hoogeveen, zowel op de zaterdag als de zondag. De zaterdagtak kon zichzelf een goede dienst bewijzen in de 3e klasse D als het gaat om een nacompetitieplek. Bovendien zou bij winst op Hollandscheveld die club degraderen. De zondagtak hoopte op net zo'n scenario als bij ACV, maar zover kwam het niet voor de koploper van de zondag Vierde Divisie A. Ook zijn er beelden van twee andere mogelijke kampioenswedstrijden: WKE'16 - Annen (2e klasse K) en Sleen - Sweel (3e klasse D)
Onze Club

Onze Club

14 mei 18:31 - 19:00 In aflevering 37 van Onze Club beelden van ACV - Sportlust'46 in de zaterdag Derde Divisie. Bij een zege voor de formatie van trainer Ruud Jalving komt de titel weer wat dichterbij. Het gat tussen ACV en achtervolger GVVV bedraagt drie punten en dat met nog drie duels te spelen. Ook waren we bij SC Genemuiden - HZVV in de Vierde Divisie zaterdag. HZVV vecht tegen degradatie en moet eigenlijk winnen om het vege lijf nog te redden. Verder stonden de camera's zondagmiddag bij Ruinerwold - VWC (4e klasse A) en bij Zuidwolde - Beilen (2e klasse J). Ruinerwold kon de titel pakken, terwijl Zuidwolde en Beilen vechten tegen degradatie. Verslaggever Stijn Steenhuis ging op bezoek bij Vitesse'63, de club die aan een opmerkelijke revival bezig is in de zaterdag 3e klasse D.
Onze Club

Onze Club

7 mei 18:31 - 19:00 In aflevering 36 van Onze Club beelden van Sparta Nijkerk - ACV in de Derde Divisie. ACV is na 21 ongeslagen duels nog altijd de trotse koploper en dat met nog vier wedstrijden te spelen. Een divisie lager, op de zondag, is Hoogeveen de koploper. De blauwhemden ontvingen vanmiddag Alcides, dat strijd tegen degradatie. Een andere degradatiekandidaat in de zondag Vierde Divisie is VKW. Die ploeg reisden we achterna richting Heino. Ook stond de camera langs de lijn bij NWVV - Fit Boys in de zaterdag 4e klasse D, een belangrijke pot in de strijd tegen degradatie.
Onze Club

Onze Club

30 april 18:31 - 19:00 In aflevering 35 van Onze Club beelden van de kampioenswedstrijd van ZZVV in de zaterdag 3e klasse D. In de 1e klasse E van het zaterdagvoetbal strijdt Noordscheschut tegen degradatie en gisteren ontving de Drentse club Hulzense Boys. Een andere kelderkraker is die tussen Rolder Boys en Germanicus in de zondag 1e klasse E en in de strijd om de titel in de 3e klasse D van het zondagvoetbal stonden vv Sweel en SC Erica tegenover elkaar. Sweel is dit seizoen als enige Drentse club nog ongeslagen.