Onze Club
Terugkijken

Onze Club

Onze Club 2 december 2018 18:32 - 19:00

In Onze Club beelden van de Drentse derby in de hoofdklasse A op zondag tussen Hoogeveen en Achilles 1894. We waren vanmiddag bij VKW - Nieuw Buinen in de 1e klasse F en de topper tussen Pesse en Titan in de 4e klasse E. Uit het zaterdagvoebal kozen we voor de hoogtepunten van Flevo Boys - ACV en SCN - Vitesse'63 in de 4e klasse E. Natuurlijk sluiten we de uitzending af met een reportage uit de zaterdag 5e klasse F.

Onze Club

Onze Club

15 mei 18:31 - 19:00 In aflevering 30 van Onze Club beelden van de kampioenswedstrijd van HODO, dat nog één punt nodig heeft in het uitduel tegen Dwingeloo in de 3e D van het zondagvoetbal. Kan Beilen de zegereeks van de laatste weken voortzetten en na een zeer matige start van het seizoen toch nog de nacompetitie halen in de 2e klasse K? Dan moest er vanmiddag afgerekend worden met LSC 1890. Ook zijn er beelden van CSVC - Hollandscheveld, uit de zaterdag 3e klasse D. Beide ploegen hebben de punten hard nodig om de naocmpetitie tegen degradatie te ontlopen. FC Assen is sinds november ongeslagen in de zaterdag 5e klasse D. De titel lijkt niet meer haalbaar, maar de nacompetitie wel. Helemaal als er wordt afgerekend met vv Haren.
Onze Club

Onze Club

8 mei 18:31 - 19:00 In Onze Club beelden van de toppers in de zondag 2e klasse K en 5e klasse D: Dalen - Epe en SVBC - Buinerveen. Ook waren we bij het degradatieduel van Noordscheschut tegen Berkum in de hoofdklasse B van het zaterdagvoetbal en zit er voor derdedivisionist ACV misschien nog wel een plek in de nacompetitie in? Dan moest er zaterdag gewonnen worden van DVS'33.
Onze Club

Onze Club

1 mei 18:31 - 19:00 In aflevering 28 van Onze Club beelden van vv Hoogeveen - Alphense Boys. De thuisclub is koploper in de hoofdklasse A en speelt vandaag tegen een middenmoter, terwijl de concurrenten elkaar punten gaan afsnoepen. Verder beelden van Roden - SVBO in de 1e klasse F van het zondagvoetbal: twee ploegen die nog kunnen promoveren maar ook degraderen. In de 3e klasse D (zondag) kozen we voor het degradatiegevecht tussen Trinitas en vv Sweel. Uit het zaterdagvoetbal is er aandacht voor runner-up Borger, in de 4e klasse D.
Onze Club

Onze Club

24 april 18:31 - 19:00 In aflevering 27 van het seizoen beelden van vv Hoogeveen - VOC en Alcides - Be Quick 1887 in de zondaghoofdklasse A. Ook was de camera aanwezig bij De Weide - DZOH in de zaterdag 2e klasse J en de burenruzie in de zondag 2e klasse K: Zuidwolde - SV Pesse. Ook gingen we buurten bij SVBC.