Onze Club
Terugkijken

Onze Club

Onze Club 2 december 2018 18:32 - 19:00

In Onze Club beelden van de Drentse derby in de hoofdklasse A op zondag tussen Hoogeveen en Achilles 1894. We waren vanmiddag bij VKW - Nieuw Buinen in de 1e klasse F en de topper tussen Pesse en Titan in de 4e klasse E. Uit het zaterdagvoebal kozen we voor de hoogtepunten van Flevo Boys - ACV en SCN - Vitesse'63 in de 4e klasse E. Natuurlijk sluiten we de uitzending af met een reportage uit de zaterdag 5e klasse F.

Onze Club

14 april 18:31 - 19:00 Aflevering 29 in seizoen 12 van Onze Club komt uit Coevorden waar Raptim hoopt te profiteren van de misstap die SV Pesse maakte bij Sweel in de strijd om het kampioenschap in de zondag 3e klasse B. Ook zijn er beelden van een kelderduel in deze klasse: Ruinerwold - Dwingeloo. ACV ontving in de Betnation Divisie Scheveningen en in de 1e klasse J stonden er twee Drentse confrontaties op het programma: HZVV - WKE'16 en SVBO - DZOH.

Onze Club

7 april 18:31 - 19:00 In aflevering 28 van seizoen 12 beelden van De Treffers - ACV in de Betnation Divisie. Bij winst van de Asser club is de titelrace in de tweede divisie beslist in het voordeel van Spakenburg. HZVV ging in de 1e klasse J op bezoek bij VKW. De ploeg uit Westerbork strijdt tegen degradatie, terwijl de bezoekers volop in de titelrace verwikkeld zijn met Oranje Nassau uit Groningen. In de 1e klasse I ontvangt Alcides, dat vecht om lijfsbehoud, het Jubbega van trainer Joop Gall. In de 2e klasse J stonden de twee achtervolgers van koploper Noordscheschut tegenover elkaar: Drenthina en FC Surhústerfean. En welke ploeg mag nog een sprankje hoop houden op het kampioenschap in de zondag 3e klasse D: Ruinen of Sweel?

Onze Club

1 april 18:30 - 18:54 In aflevering 27 van dit seizoen van Onze Club aandacht voor de kwartfinales van de noordelijke districtsbeker. DZOH en Germanicus reisden zaterdagmiddag af naar Friesland. DZOH ging op bezoek bij ONS Sneek, terwijl Germanicus naar Leeuwarden afreisde voor een duel tegen Blauw Wit'34. Verder een samenvatting van ACV-ADO'20 en vanmiddag stond er een camera bij Weerdinge tegen Peize. Die laatste ploeg lijkt hard op weg om kampioen te worden en te promoveren naar de 2e klasse.

Onze Club

24 maart 18:31 - 19:00 Aflevering 26 in seizoen 12 van Onze Club komt vanuit Roden, waar de koploper in de 2e klasse I buurman GOMOS uit Norg ontving. Er zijn beelden van twee wedstrijden in de 1e klasse J: HZVV - WVV en SVBO - WKE'16. Het eerste duel gaat om de topposities, terwijl in Barger-Oosterveld wordt gestreden tegen nacompetitievoetbal en dus degradatie. Het Asser ACV ging in de Betnation Divisie op bezoek bij een andere promovendus: GVVV. De club uit Veenendaal doet het net als ACV dit seizoen uitstekend met een plek in de subtop.