Onze Club
Terugkijken

Onze Club

Onze Club 24 november 2019 18:32 - 19:00

In aflevering 12 van Onze Club aandacht voor de belangrijke wedstrijd in de hoofdklasse B van het zaterdagvoetbal tussen HZVV en Buitenpost. In de 1e klasse F van het zondagvoetbal speelde SVBO de topper tegen SWZ Sneek. Kan Hoogeveen zaterdag in het spoor blijven van Achilles 1894 in de 3e klasse D zaterdag? Dan moet er gewonnen worden van CSVC. Twee clubs in het oranje, WKE'16 en Nieuw Buinen, ontmoeten elkaar in de 2e klasse L en in de 3e klasse D stond de Asser derby op het programma tussen FC Assen en Asser Boys. Ook is er weer een nieuwe episode van het Onze Club Sterrenteam.

Onze Club

24 september 18:31 - 19:00 In aflevering 3 van Onze Club beelden van HZVV - PKC'83 in de 1e klasse J, waarin dit seizoen wordt gestreden tussen traditionele zaterdag- en zondagclubs. In die 1e klasse hadden ongetwijfeld ook Noordscheschut, Drenthina, Rolder Boys en GOMOS willen spelen, maar zij komen dit seizoen uit in de 2e klasse (verdeeld over zaterdag en zondag). Drenthina ontving de Schutters, terwijl Rolder Boys de degens kruiste met GOMOS. Ook bezochten we De Treffer'16, die dit seizoen na een paar zeer magere jaren richting de middenmoot willen van de 5e klasse. De eerste tegenstander in het nieuwe seizoen is buurman vv Buinerveen.

Onze Club

17 september 18:31 - 19:00 In aflevering 2 van Onze Club beelden van ACV - Noordwijk in de Betnation Divisie en Harkemase Boys - Hoogeveen in de Derde Divisie. Voor beide Drentse clubs is het alweer competitieronde nummer 5. Ook zijn we bij VKW - WKE'16, met als inzet een plek in de knockoutfase van het bekertoernooi. Ook peilden we de mening van drie Emmer-clubs die vanaf volgende week te maken krijgen met een nieuw fenomeen: weekendvoetbal.

Onze Club

10 september 18:31 - 19:00 Onze Club is terug van weggeweest. Seizoen 12 begint vandaag met de enige twee Drentse clubs die zijn begonnen aan de competitie: ACV en vv Hoogeveen. ACV moet in de Betnation Divisie op bezoek bij Jong Almere City FC en vv Hoogeveen hoopt op het eerste succes na drie nederlagen op rij bij HSC'21 in de Derde Divisie. Voor ACV is de grote vraag of de formatie uit Assen de knappe zege op FC Lisse een goed vervolg kan geven en de derde overwinning van het nog prille seiozen kan pakken.
Onze Club

Onze Club

18 juni 18:31 - 19:00 In de 42e en laatste aflevering van het seizoen 2022/2023 aandacht voor vijf finaleduels in de nacompetitie: ONR - NEC Delfzijl, Hoogeveen zaterdag - Zuidhorn, HOVC - Beilen, Ruinen - SC Erica en Nieuw Roden - Dwingeloo.