Onze Club
Terugkijken

Onze Club

17 september 18:31 - 19:00

In aflevering 2 van Onze Club beelden van ACV - Noordwijk in de Betnation Divisie en Harkemase Boys - Hoogeveen in de Derde Divisie. Voor beide Drentse clubs is het alweer competitieronde nummer 5. Ook zijn we bij VKW - WKE'16, met als inzet een plek in de knockoutfase van het bekertoernooi. Ook peilden we de mening van drie Emmer-clubs die vanaf volgende week te maken krijgen met een nieuw fenomeen: weekendvoetbal.

Onze Club

3 december 18:31 - 19:00 In aflevering 13 van Onze Club beelden van ACV - AFC in de Betnation Divisie. Kan de formatie uit Assen de negende zege van het seizoen boeken? Verder beelden van Vitesse'63 - FC Meppel, een topper in de 3e klasse D en SVBO - HZVV, het Drentse onderonsje in de 1e klasse J. In de 1e klasse I speelt het Meppeler Alcides op eigen veld tegen Burgum en Rolder Boys ontvangt in de 2e klasse I Stadskanaal.

Onze Club

26 november 18:31 - 19:00 In aflevering 12 van seizoen 12 beelden van de Koninklijke HFC tegen ACV in de Betnation Divisie, ZZVV - Epe (2H) en LEO - VAKO (4F). Uit het zondagvoetbal zijn er samenvattingen van Ruinen - Wacker in de 3e klasse C en de kraker in de 5e klasse A op zondag: Old Forward - BEW.

Onze Club

19 november 18:31 - 19:00 In aflevering 11 van seizoen 12 beelden van ACV - Rijnsburgse Boys in de Tweede Divisie met een hoofdrol voor Arnoud Bentum, de spits die meer dan een jaar moest wachten op zijn thuisdebuut in Assen. We zijn aanwezig bij twee duels in de 2e klasse H van het zondagvoetbal: Koploper Germanicus ontving Dalen, terwijl Twedo op bezoek ging bij Zuidwolde. Ook zijn er beelden van de clash in de 1e klasse J tussen DZOH en buurman SVBO. Drenthina - LTC is het Drents onderonsje in de 2e klasse J waar een camera aanwezig was.

Onze Club

12 november 18:31 - 19:00 In aflevering 10 van seizoen 12 beelden van Scheveningen - ACV in de Tweede Divisie. De Asser club moest na de nederlaag tegen De Treffers de topploegen op het hoogste amateurniveau even laten varen, maar kon de ploeg van trainer Ruud Jalving zich oprichten in de badplaats? In de Derde Divisie ontving Hoogeveen met DEM een opponent die ze tien dagen geleden ook al troffen, maar toen in de beker (3-1 verlies). In de 1e klasse J stonden HZVV en VKW tegenover elkaar en de topper van de week is die in de zondag 3e klasse C tussen Sleen en SV Pesse. Tot slot brachten we een bezoek aan het nog foutloze MSC uit Meppel, die op eigen veld VHK trof in de 4e klasse A van het zaterdagvoetbal.