Onze Club
Terugkijken

Onze Club

Onze Club 5 november 2017 18:32 - 19:00

In het amateurvoetbalprogramma van Nederland aandacht voor vijf wedstrijden. Zondag aandacht voor HZVV tegen NSC Nijkerk, CSVC-Achilles 1894, SVZ-LEO, CEC-Dalen en WKE'16-Schoonebeek. En natuurlijk een nieuwe aflevering van de Onze Club Kenners Quiz.

Onze Club

Onze Club

19 maart 18:31 - 19:00 In aflevering 29 van Onze Club beelden van twee toppers in het zondagvoetbal: WKE'16 - Valthermond in de 2e klasse K en Steenwijkerwold - Ruinen in de 3e klasse A. Ook waren we bij de degradatiekraker in de zondag 1e klasse E, tussen SVBO en Germanicus. In het zaterdagvoetbal kozen we voor NWVV - SCN in de 4e klasse D en Veenhuizen - Vitesse'63 in de 3e klasse D. Dit is de wedstrijd waar de man met scooter het veld op kwam. Twee duels in de strijd tegen degradatie.
Onze Club

Onze Club

12 maart 18:31 - 19:00 In aflevering 28 van Onze Club beelden van Alcides - RKAVV in de Vierde Divisie zondag. Bij de Meppelers staat de druk er vol op in de strijd tegen degradatie. In de 3e klasse D bezochten we SC Erica, dat op eigen veld speelde tegen SVV'04. DZOH kent, na een sterke start in de 1e klasse E, een moeizame fase. De Emmenaren staan nog net boven de gevarenzone en speelden dit weekend tegen concurrent Hulzense Boys. Tiendeveen kon de tweede periodetitel pakken in de 5e klasse G van het zaterdagvoetbal, thuis tegen VCG uit Geesbrug.
Onze Club

Onze Club

5 maart 18:31 - 19:00 In aflevering 27 van Onze Club beelden van twee Drentse Divisieclub die vorige week een periodetitel in de wacht sleepten: ACV en vv Hoogeveen. ACV ontving in de Derde Divisie DVS'33 uit Ermelo, terwijl vv Hoogeveen in de Vierde Divisie zondag Hollandia op bezoek kreeg. We volgden de verrichtingen van HZVV in de strijd tegen degradatie uit de Vierde Divisie zaterdag. In de 3e klasse D waren we aanwezig bij de topper SV Twedo - vv Sweel en in de 4e klasse B, bij de lunchwedstrijd van Nieuw Roden - Terschelling. De thuisclub kon de tweede periodetitel pakken.
Onze Club

Onze Club

26 februari 18:31 - 19:00 In aflevering 26 van Onze Club zien we of ACV, vv Hoogeveen en Drenthina zich verzekeren van de nacompetitie. Bij winst zijn de drie clubs winnaar van de tweede periodetitel in respectievelijk de Derde Divisie zaterdag, Vierde Divisie zondag en de zaterdag 2e klasse J. ACV moest op bezoek bij SV Urk, Hoogeveen speelde bij reuzendoder VKW en Drenthina ontving het Asser LTC. Ook zijn er beelden van Germanicus - vv Emmen, een degradatiekraker in de 1e klasse E van het zondagvoetbal. Verslaggever Rick Russchen ging langs bij SV Twedo, de club die binnenkort 50 jaar bestaat.