Onze Club
Terugkijken

Onze Club

Onze Club 5 september 2021 18:33 - 19:00

In aflevering 2 van Onze Club beelden van VVOG - ACV in de Derde Divisie Zaterdag. In de hoofdklasse op de zaterdag ontving Noordscheschut het Friese Buitenpost en in de zondaghoofdklasse bezochten we Hoogeveen (thuis tegen HBS) en Alcides (dat SDO ontving). Ook gingen we langs bij het ambitieuze SV Pesse.

Onze Club

Onze Club

20 november 18:31 - 18:56 In aflevering 13 van Onze Club beelden van de Meppeler derby in de zaterdag 4e klasse E: MSC - Alcides. Verder van de zaterdag: Achilles 1894 - Marum uit de 2e klasse L en Hollandscheveld ontvangt Vitesse'63 in de 3e klasse D. Achilles 1894 moet winnen om mee te blijven doen om de bovenste plek en Hollandscheveld is de enige Drentse zaterdagclub die nog zonder punt(en) is. VKW - Heino is een gevecht in de degradatiestrijd uit de zondag Vierde Divisie en Wacker doet bij Steenwijkerwold een poging om de koppositie te grijpen in de 3e klasse A.
Onze Club

Onze Club

13 november 18:31 - 18:56 In aflevering 12 van Onze Club zijn er beelden van ACV - Sparta Nijkerk in de Derde Divisie. De Asser club is bezig aan een geweldige serie en is echt een runner up dit seizoen. Door de vijfde zege op rij is ACV misschien wel een kampioenskandidaat. In de oostelijke 2e klasse J spelen dit seizoen twee Drentse clubs en die stonden gisteren tegenover elkaar: FC Meppel en SC Elim. Het gaat uitstekend met ZZVV uit Zuidwolde in de 3e klasse D en dat is voor een groot deel te danken aan Jovanni van Dijk. Hij is met zeventien treffers niet alleen de topschutter van de club, maar ook van de provincie en zelfs van heel Nederland. Hoogste tijd dus voor een nadere kennismaking. Uit het zondagvoetbal zijn er twee duels te zien: GOMOS - SVBO (1e klasse E) en Pesse - Beilen (2J). Die laatste wedstrijd werd een waar kaartenfestival.
Onze Club

Onze Club

6 november 18:31 - 18:56 In aflevering 11 van Onze Club beelden van de kraker in de zaterdag 1e klasse E tussen DZOH en Noordscheschut. Promovendus DZOH is nog ongeslagen, terwijl degradant Noordscheschut één duel heeft verloren. Annen - Valthermond was, op papier in ieder geval, de topper in de 2e klasse K van het zondagvoetbal en we bezochten EHS'85, dat thuis speelde tegen Buinerveen in de zondag 4e klasse D. EHS'85 is na vijf duels de meest productieve ploeg van Drenthe. Ook stond de camera langs de lijn bij FC Assen - Fit Boys in de zaterdag 4e klasse D. FC Assen is de verrassende koploper na vijf duels en dat na de ploeg een paar maanden geleden promoveerde uit de vijfde klasse.
Onze Club

Onze Club

30 oktober 18:31 - 18:56 In aflevering 10 van Onze Club beelden van ACV - HSV Hoek in de Derde Divisie zaterdag. De Assenaren lijken op stoom te komen en gaan voor de derde zege op rij. Ook is er een samenvatting te zien van Germanicus - SVBO, die zaterdagavond tegenover elkaar stonden in de zondag 1e klasse E. Beide ploegen zijn het seizoen slecht begonnen. GKC - SVBC (5e klasse D zondag) en SVZ - Actief (3e klasse C zondag) zijn de duels waar vanmiddag de camera's langs de lijn stonden.