Onze Club
Terugkijken

Onze Club

Onze Club 17 september 2017 18:34 - 19:00

Onze Club is het amateurvoetbalprogramma van Nederland met zondag aandacht voor de wedstrijden in de noordelijke districtsbeker, VCG ontvangt Hoogeveen (zat), Schoonebeek-Dalen en Ruinen-Havelte.

Onze Club

18 februari 18:31 - 19:00 Aflevering 21 in seizoen 12 komt uit Witteveen, waar de plaatselijke boys in de zondag 5e klasse D als koploper met DVC'59 de hekkensluiter treffen. Verder beelden van ACV dat in en tegen Noordwijk een knappe revival op de mat legde. Hoogeveen pakte een divisie onder ACV, in de Derde Divisie, weer een belangrijk punt in de overlevingsstrijd. Uiteraard waren we aanwezig bij de stadsderby in de zaterdag 2e klasse J, tussen Achilles 1894 en LTC en bezochten we de degradatiekraker in de 3e klasse C op zondag: SVV'04 - Dwingeloo.

Onze Club

11 februari 18:31 - 19:00 In aflevering 20 van Onze Club beelden van ACV - HHC in de Betnation Divisie. In Hardenberg verloor de nummer 5 van de nummer 8. Kunnen de Assenaren zich in eigen huis revancheren? Hoogeveen speelde in de 3e divisie het restant tegen Sparta Nijkerk. Het duel werd eind november gestaakt bij een 1-0 voorsprong voor de Drentse ploeg. VKW - DZOH is de Drentse kraker in de 1e klasse J waar we bij waren en we kozen uit het zondagvoetbal voor Buinen - Nieuw Buinen (topper in 4D) en Hoogersmilde - Balkbrug (topper in 5A).

Onze Club

4 februari 18:31 - 19:00 In aflevering 19 van Onze Club beelden van ACV - Almere City FC in de Betnation Divisie, die door de thuisclub met 1-0 werd gewonnen. Hoogeveen en Achilles 1894 stonden tegenover elkaar in de 2e klasse J van het zaterdagvoetbal en willen dolgraag uit de gevarenzone komen. De koploper in de zaterdag 3e klasse D, FC Meppel, ontving laagvlieger SC Elim. Gieten - Eext is de topper in de zondag 3e klasse B en paar kilometer verderop ontving Eext een andere buurtgenoot, namelijk Gieterveen in de 4e klasse C.

Onze Club

28 januari 18:31 - 19:00 Na een magere uitzending vorige week zit aflevering 18 van het seizoen weer bommetje vol. Liefst vijf duels zijn in samenvatting te zien: FC Lisse - ACV in de Tweede Divisie, het zespuntenduel onderin de Derde Divsie tussen Kampong en Hoogeveen, de Drentse topper in de 1e klasse J in Hoogeveen (HZVV - DZOH), het gevecht om de koppositie in de 2e klasse J tussen Gorecht en Noordscheschut en Raptim hoopt in de zondag 3e klasse C de ongeslagen status als koploper vast te houden tegen Wacker uit De Wijk.