Onze Club
Terugkijken

Onze Club

Onze Club 15 januari 18:31 - 19:00

In aflevering 20 van Onze Club beelden van twee inhaalduels in de zondag 1e klasse E: GOMOS - WVV en SVBO - NEO. GOMOS heeft de punten hard nodig in de strijd tegen degradatie en SVBO hoopt de zege in het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi een goed vervolg te geven. Gisteren trotseerden onze cameramannen weer en wind in Beilen en Koekange. Fit Boys ontving in de 4e klasse D BSVV, terwijl een klasse hoger Vitesse'63 en FC Zuidlaren tegenover elkaar stonden.

Onze Club

Onze Club

26 maart 18:31 - 19:00 In aflevering 30 van Onze Club beelden van de topper in de Derde Divisie zaterdag, tussen ACV en Barendrecht. Ook in de 2e klasse L stond een topduel op het programma: Drenthina - Velocitas. Nieuw Buinen en SVV'04 speelden vanmiddag tegen elkaar in de 3e klasse D en Dalen ontving in de 2e klasse J HODO. Dalen gaat voor de titel, terwijl HODO vecht tegen degradatie.
Onze Club

Onze Club

19 maart 18:31 - 19:00 In aflevering 29 van Onze Club beelden van twee toppers in het zondagvoetbal: WKE'16 - Valthermond in de 2e klasse K en Steenwijkerwold - Ruinen in de 3e klasse A. Ook waren we bij de degradatiekraker in de zondag 1e klasse E, tussen SVBO en Germanicus. In het zaterdagvoetbal kozen we voor NWVV - SCN in de 4e klasse D en Veenhuizen - Vitesse'63 in de 3e klasse D. Dit is de wedstrijd waar de man met scooter het veld op kwam. Twee duels in de strijd tegen degradatie.
Onze Club

Onze Club

12 maart 18:31 - 19:00 In aflevering 28 van Onze Club beelden van Alcides - RKAVV in de Vierde Divisie zondag. Bij de Meppelers staat de druk er vol op in de strijd tegen degradatie. In de 3e klasse D bezochten we SC Erica, dat op eigen veld speelde tegen SVV'04. DZOH kent, na een sterke start in de 1e klasse E, een moeizame fase. De Emmenaren staan nog net boven de gevarenzone en speelden dit weekend tegen concurrent Hulzense Boys. Tiendeveen kon de tweede periodetitel pakken in de 5e klasse G van het zaterdagvoetbal, thuis tegen VCG uit Geesbrug.
Onze Club

Onze Club

5 maart 18:31 - 19:00 In aflevering 27 van Onze Club beelden van twee Drentse Divisieclub die vorige week een periodetitel in de wacht sleepten: ACV en vv Hoogeveen. ACV ontving in de Derde Divisie DVS'33 uit Ermelo, terwijl vv Hoogeveen in de Vierde Divisie zondag Hollandia op bezoek kreeg. We volgden de verrichtingen van HZVV in de strijd tegen degradatie uit de Vierde Divisie zaterdag. In de 3e klasse D waren we aanwezig bij de topper SV Twedo - vv Sweel en in de 4e klasse B, bij de lunchwedstrijd van Nieuw Roden - Terschelling. De thuisclub kon de tweede periodetitel pakken.