Onze Club
Terugkijken

Onze Club

Onze Club 7 april 2019 18:32 - 19:00

In Onze Club aandacht voor de degradatietopper in de 1e klasse F van het zondagvoetbal tussen Nieuw Buinen en Noordster. Ook beelden van de topper Actief - TLC in de zondag 4e klasse C en in de zaterdag 3e klasse D tussen SVM en Elim. In Meppel stond de plaatselijke FC tegenover Drenthina. Beide ploegen zijn nog niet veilig in de 2e klasse J. Ook weer een nieuwe episode in de rubriek 'de vijfde klasse F'

Onze Club

Onze Club

Gisteren 18:31 - 18:56 In aflevering 15 van Onze Club zoeken we de grenzen op van onze provincie. Zo zijn we bij Bareveld - Gieterveen in de 4e klasse C en bij Nieuw Buinen - Titan in de 3e klasse D van het zondagvoetbal. De topper in de zaterdag 4e klasse D, tussen FC Assen en RWF was een blikvanger op de zaterdag en hoe zit het met de concurrentie van ZZVV in de 3e klasse D? Veenhuizen en FC Klazienaveen zijn twee van die concurrenten en die ploegen stonden gistermiddag tegenover elkaar.
Onze Club

Onze Club

27 november 18:31 - 18:56 In aflevering 14 van Onze Club beelden van ACV - VVOG in de Derde Divisie. De Assenaren zijn bezig aan zeer sterke serie en staan op drie punten van koploper GVVV. Ook waren we bij Steenwijk - Bargeres, een topper in de zaterdag 5e klasse G van het zaterdagvoetbal. In de 1e klasse E van het zondagvoetbal kozen we voor SVBO - Rolder Boys: twee ploegen die een wisselvallig seizoen kennen en de punten goed kunnen gebruiken. In de 4e klasse D speelden de buren van Buinen en Buinerveen tegen elkaar en een klasse hoger, in de 3e klasse D ontving nummer 2 (sv Twedo) de koploper (SVV'04).
Onze Club

Onze Club

20 november 18:31 - 18:56 In aflevering 13 van Onze Club beelden van de Meppeler derby in de zaterdag 4e klasse E: MSC - Alcides. Verder van de zaterdag: Achilles 1894 - Marum uit de 2e klasse L en Hollandscheveld ontvangt Vitesse'63 in de 3e klasse D. Achilles 1894 moet winnen om mee te blijven doen om de bovenste plek en Hollandscheveld is de enige Drentse zaterdagclub die nog zonder punt(en) is. VKW - Heino is een gevecht in de degradatiestrijd uit de zondag Vierde Divisie en Wacker doet bij Steenwijkerwold een poging om de koppositie te grijpen in de 3e klasse A.
Onze Club

Onze Club

13 november 18:31 - 18:56 In aflevering 12 van Onze Club zijn er beelden van ACV - Sparta Nijkerk in de Derde Divisie. De Asser club is bezig aan een geweldige serie en is echt een runner up dit seizoen. Door de vijfde zege op rij is ACV misschien wel een kampioenskandidaat. In de oostelijke 2e klasse J spelen dit seizoen twee Drentse clubs en die stonden gisteren tegenover elkaar: FC Meppel en SC Elim. Het gaat uitstekend met ZZVV uit Zuidwolde in de 3e klasse D en dat is voor een groot deel te danken aan Jovanni van Dijk. Hij is met zeventien treffers niet alleen de topschutter van de club, maar ook van de provincie en zelfs van heel Nederland. Hoogste tijd dus voor een nadere kennismaking. Uit het zondagvoetbal zijn er twee duels te zien: GOMOS - SVBO (1e klasse E) en Pesse - Beilen (2J). Die laatste wedstrijd werd een waar kaartenfestival.