Onze Club
Terugkijken

Onze Club

Onze Club 13 november 2022 18:31 - 18:56

In aflevering 12 van Onze Club zijn er beelden van ACV - Sparta Nijkerk in de Derde Divisie. De Asser club is bezig aan een geweldige serie en is echt een runner up dit seizoen. Door de vijfde zege op rij is ACV misschien wel een kampioenskandidaat. In de oostelijke 2e klasse J spelen dit seizoen twee Drentse clubs en die stonden gisteren tegenover elkaar: FC Meppel en SC Elim. Het gaat uitstekend met ZZVV uit Zuidwolde in de 3e klasse D en dat is voor een groot deel te danken aan Jovanni van Dijk. Hij is met zeventien treffers niet alleen de topschutter van de club, maar ook van de provincie en zelfs van heel Nederland. Hoogste tijd dus voor een nadere kennismaking. Uit het zondagvoetbal zijn er twee duels te zien: GOMOS - SVBO (1e klasse E) en Pesse - Beilen (2J). Die laatste wedstrijd werd een waar kaartenfestival.

Onze Club

Onze Club

29 januari 18:31 - 19:00 In aflevering 22 van Onze Club beelden van de Asser stadsderby tussen LTC en Achilles 1894 in de 2e klasse L van het zaterdagvoetbal. Een klasse daaronder, in de 3e klasse D, speelden de nummers 1 en 2 tegen elkaar: ZZVV en FC Klazienaveen. In de Derde Divisie waren we bij de noordelijke derby tussen ACV en Harkemase Boys. Uit het zondagvoetbal kozen we twee wedstrijden: SVBO - Emmen (1e klasse E) en Zwartemeerse Boys - EHS'85 (4e klasse D).
Onze Club

Onze Club

22 januari 18:31 - 19:00 In aflevering 21 van Onze Club zien we hoe vier van de vijf hoogst spelende Drentse amateurclubs uit de winterbreak zijn gekomen. ACV, trotse koploper in de Derde Divisie zaterdag, ontving laagvlieger Ter Leede. Een divisie lager speelde HZVV in Hoogeveen tegen WV-HEDW. Het is voor de rood-witten de eerste wedstrijd onder leiding van interim-hoofdtrainer Jaap Scholing. Hoogeveen ontving in de Vierde Divisie zondag Heino en in diezelfde divisie speelde Westerbork, de hekkensluiter, tegen koploper HBS uit Den Haag. Het toetje in deze uitzending komt uit Roden, waar de buren van de plaaselijke vv en GOMOs tegenover elkaar stonden in de 1e klasse E van het zondagvoetbal.
Onze Club

Onze Club

15 januari 18:31 - 19:00 In aflevering 20 van Onze Club beelden van twee inhaalduels in de zondag 1e klasse E: GOMOS - WVV en SVBO - NEO. GOMOS heeft de punten hard nodig in de strijd tegen degradatie en SVBO hoopt de zege in het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi een goed vervolg te geven. Gisteren trotseerden onze cameramannen weer en wind in Beilen en Koekange. Fit Boys ontving in de 4e klasse D BSVV, terwijl een klasse hoger Vitesse'63 en FC Zuidlaren tegenover elkaar stonden.
Onze Club

Onze Club

8 januari 18:31 - 19:00 In Onze Club kijken we nog een keer terug op het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi met een compilatie van de finaledag in sporthal Angelslo in Emmen.