Onze Club
Terugkijken

Onze Club

Onze Club 2 april 2017 18:34 - 19:00

Zondag in het amateurvoetbalprogramma van Nederland aandacht voor de wedstrijd van SVZ tegen VAKO, verder vv Emmen tegen Achilles 1894, Rolder Boys-Valthermond en aandacht voor ACV en MSC. We sluiten af met een nieuwe aflevering van de Onze Club Kenners Quiz.

Onze Club

Onze Club

27 november 18:31 - 18:56 In aflevering 14 van Onze Club beelden van ACV - VVOG in de Derde Divisie. De Assenaren zijn bezig aan zeer sterke serie en staan op drie punten van koploper GVVV. Ook waren we bij Steenwijk - Bargeres, een topper in de zaterdag 5e klasse G van het zaterdagvoetbal. In de 1e klasse E van het zondagvoetbal kozen we voor SVBO - Rolder Boys: twee ploegen die een wisselvallig seizoen kennen en de punten goed kunnen gebruiken. In de 4e klasse D speelden de buren van Buinen en Buinerveen tegen elkaar en een klasse hoger, in de 3e klasse D ontving nummer 2 (sv Twedo) de koploper (SVV'04).
Onze Club

Onze Club

20 november 18:31 - 18:56 In aflevering 13 van Onze Club beelden van de Meppeler derby in de zaterdag 4e klasse E: MSC - Alcides. Verder van de zaterdag: Achilles 1894 - Marum uit de 2e klasse L en Hollandscheveld ontvangt Vitesse'63 in de 3e klasse D. Achilles 1894 moet winnen om mee te blijven doen om de bovenste plek en Hollandscheveld is de enige Drentse zaterdagclub die nog zonder punt(en) is. VKW - Heino is een gevecht in de degradatiestrijd uit de zondag Vierde Divisie en Wacker doet bij Steenwijkerwold een poging om de koppositie te grijpen in de 3e klasse A.
Onze Club

Onze Club

13 november 18:31 - 18:56 In aflevering 12 van Onze Club zijn er beelden van ACV - Sparta Nijkerk in de Derde Divisie. De Asser club is bezig aan een geweldige serie en is echt een runner up dit seizoen. Door de vijfde zege op rij is ACV misschien wel een kampioenskandidaat. In de oostelijke 2e klasse J spelen dit seizoen twee Drentse clubs en die stonden gisteren tegenover elkaar: FC Meppel en SC Elim. Het gaat uitstekend met ZZVV uit Zuidwolde in de 3e klasse D en dat is voor een groot deel te danken aan Jovanni van Dijk. Hij is met zeventien treffers niet alleen de topschutter van de club, maar ook van de provincie en zelfs van heel Nederland. Hoogste tijd dus voor een nadere kennismaking. Uit het zondagvoetbal zijn er twee duels te zien: GOMOS - SVBO (1e klasse E) en Pesse - Beilen (2J). Die laatste wedstrijd werd een waar kaartenfestival.
Onze Club

Onze Club

6 november 18:31 - 18:56 In aflevering 11 van Onze Club beelden van de kraker in de zaterdag 1e klasse E tussen DZOH en Noordscheschut. Promovendus DZOH is nog ongeslagen, terwijl degradant Noordscheschut één duel heeft verloren. Annen - Valthermond was, op papier in ieder geval, de topper in de 2e klasse K van het zondagvoetbal en we bezochten EHS'85, dat thuis speelde tegen Buinerveen in de zondag 4e klasse D. EHS'85 is na vijf duels de meest productieve ploeg van Drenthe. Ook stond de camera langs de lijn bij FC Assen - Fit Boys in de zaterdag 4e klasse D. FC Assen is de verrassende koploper na vijf duels en dat na de ploeg een paar maanden geleden promoveerde uit de vijfde klasse.