Onze Club
Terugkijken

Onze Club

Onze Club 6 november 2022 18:31 - 18:56

In aflevering 11 van Onze Club beelden van de kraker in de zaterdag 1e klasse E tussen DZOH en Noordscheschut. Promovendus DZOH is nog ongeslagen, terwijl degradant Noordscheschut één duel heeft verloren. Annen - Valthermond was, op papier in ieder geval, de topper in de 2e klasse K van het zondagvoetbal en we bezochten EHS'85, dat thuis speelde tegen Buinerveen in de zondag 4e klasse D. EHS'85 is na vijf duels de meest productieve ploeg van Drenthe. Ook stond de camera langs de lijn bij FC Assen - Fit Boys in de zaterdag 4e klasse D. FC Assen is de verrassende koploper na vijf duels en dat na de ploeg een paar maanden geleden promoveerde uit de vijfde klasse.

Onze Club

Onze Club

29 januari 18:31 - 19:00 In aflevering 22 van Onze Club beelden van de Asser stadsderby tussen LTC en Achilles 1894 in de 2e klasse L van het zaterdagvoetbal. Een klasse daaronder, in de 3e klasse D, speelden de nummers 1 en 2 tegen elkaar: ZZVV en FC Klazienaveen. In de Derde Divisie waren we bij de noordelijke derby tussen ACV en Harkemase Boys. Uit het zondagvoetbal kozen we twee wedstrijden: SVBO - Emmen (1e klasse E) en Zwartemeerse Boys - EHS'85 (4e klasse D).
Onze Club

Onze Club

22 januari 18:31 - 19:00 In aflevering 21 van Onze Club zien we hoe vier van de vijf hoogst spelende Drentse amateurclubs uit de winterbreak zijn gekomen. ACV, trotse koploper in de Derde Divisie zaterdag, ontving laagvlieger Ter Leede. Een divisie lager speelde HZVV in Hoogeveen tegen WV-HEDW. Het is voor de rood-witten de eerste wedstrijd onder leiding van interim-hoofdtrainer Jaap Scholing. Hoogeveen ontving in de Vierde Divisie zondag Heino en in diezelfde divisie speelde Westerbork, de hekkensluiter, tegen koploper HBS uit Den Haag. Het toetje in deze uitzending komt uit Roden, waar de buren van de plaaselijke vv en GOMOs tegenover elkaar stonden in de 1e klasse E van het zondagvoetbal.
Onze Club

Onze Club

15 januari 18:31 - 19:00 In aflevering 20 van Onze Club beelden van twee inhaalduels in de zondag 1e klasse E: GOMOS - WVV en SVBO - NEO. GOMOS heeft de punten hard nodig in de strijd tegen degradatie en SVBO hoopt de zege in het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi een goed vervolg te geven. Gisteren trotseerden onze cameramannen weer en wind in Beilen en Koekange. Fit Boys ontving in de 4e klasse D BSVV, terwijl een klasse hoger Vitesse'63 en FC Zuidlaren tegenover elkaar stonden.
Onze Club

Onze Club

8 januari 18:31 - 19:00 In Onze Club kijken we nog een keer terug op het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi met een compilatie van de finaledag in sporthal Angelslo in Emmen.