Onze Club
Terugkijken

Onze Club

8 oktober 18:31 - 19:00

In aflevering 5 van Onze Club beelden van Quick Boys - ACV in de Betnation Divisie. De Asser club is wel weer eens toe aan een driepunter, maar of dat mogelijk is bij één van de kampioenskandidaten? vv Hoogeveen ontving in de Derde Divisie, na twee zeges op rij, een andere klassieke amateurclub: IJsselmeervogels. Verder zijn er samenvattingen van Rolder Boys - Valtermond (zondag 2I), Ruinerwold - Ruinen (zondag 3e klasse C) en FC Meppel - De Weide (zaterdag 3e klasse D).

Onze Club

26 november 18:31 - 19:00 In aflevering 12 van seizoen 12 beelden van de Koninklijke HFC tegen ACV in de Betnation Divisie, ZZVV - Epe (2H) en LEO - VAKO (4F). Uit het zondagvoetbal zijn er samenvattingen van Ruinen - Wacker in de 3e klasse C en de kraker in de 5e klasse A op zondag: Old Forward - BEW.

Onze Club

19 november 18:31 - 19:00 In aflevering 11 van seizoen 12 beelden van ACV - Rijnsburgse Boys in de Tweede Divisie met een hoofdrol voor Arnoud Bentum, de spits die meer dan een jaar moest wachten op zijn thuisdebuut in Assen. We zijn aanwezig bij twee duels in de 2e klasse H van het zondagvoetbal: Koploper Germanicus ontving Dalen, terwijl Twedo op bezoek ging bij Zuidwolde. Ook zijn er beelden van de clash in de 1e klasse J tussen DZOH en buurman SVBO. Drenthina - LTC is het Drents onderonsje in de 2e klasse J waar een camera aanwezig was.

Onze Club

12 november 18:31 - 19:00 In aflevering 10 van seizoen 12 beelden van Scheveningen - ACV in de Tweede Divisie. De Asser club moest na de nederlaag tegen De Treffers de topploegen op het hoogste amateurniveau even laten varen, maar kon de ploeg van trainer Ruud Jalving zich oprichten in de badplaats? In de Derde Divisie ontving Hoogeveen met DEM een opponent die ze tien dagen geleden ook al troffen, maar toen in de beker (3-1 verlies). In de 1e klasse J stonden HZVV en VKW tegenover elkaar en de topper van de week is die in de zondag 3e klasse C tussen Sleen en SV Pesse. Tot slot brachten we een bezoek aan het nog foutloze MSC uit Meppel, die op eigen veld VHK trof in de 4e klasse A van het zaterdagvoetbal.

Onze Club

5 november 18:31 - 19:00 In aflevering 9 van seizoen 12 van Onze Club beelden van ACV - De Treffers. Na de uitstekende resultaten van de Assenaren de afgelopen weken staat het duel zowaar in het teken van aanhaken bij de top in de Tweede Divisie of voorlopig genoegen nemen met een rol in de middenmoot. Verder ruim aandacht voor de 1e klasse J, waar twee interessante duels op het programma staan: WKE'16 - SVBO en WVV - HZVV. Bij WKE'16 zit niet Nico Haak, maar Albert Koops op de bank. De eerste vertrok afgelopen woensdag en vrijdag werd diens voorganger gepresenteerd als de opvolger. Beelden zijn er ook van twee toppers in de zondag 2e klasse: Germanicus - De Tukkers (2H) en GOMOS - Roden (2I).