Onze Club
Terugkijken

Onze Club

7 januari 18:31 - 19:00

In aflevering 15 van het seizoen en de eerste in het nieuwe jaar blikken we nog één keer terug op de finaledag van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi, dat werd gewonnen door vv Hoogeveen zondag. Voor de blauwhemden was het de zevende titel in de clubgeschiedenis.

Onze Club

Vandaag 18:31 - 19:00 In aflevering 22 van seizoen 12 volop aandacht voor de 1/8e finales in de noordelijke districtsbeker. vv Peize drong al door tot de laatste 8 en daar konden SVBO, Rolder Boys, DZOH en Germanicus zich dit weekend bijvoegen. We bezochten DZOH - Oranje Nassau en Germanicus - PKC'83. Uiteraard zijn er ook beelden van ACV in de Betnation Divisie. De Asser subtopper ontving Kozakken Boys, dat strijdt tegen degradatie. Ook zijn er twee wedstrijden (inhaalduels) uit het zondagvoetbal: HOVC - Annen (zondag 2e klasse I) en Bareveld - ZNC (zondag 4e klasse C).

Onze Club

18 februari 18:31 - 19:00 Aflevering 21 in seizoen 12 komt uit Witteveen, waar de plaatselijke boys in de zondag 5e klasse D als koploper met DVC'59 de hekkensluiter treffen. Verder beelden van ACV dat in en tegen Noordwijk een knappe revival op de mat legde. Hoogeveen pakte een divisie onder ACV, in de Derde Divisie, weer een belangrijk punt in de overlevingsstrijd. Uiteraard waren we aanwezig bij de stadsderby in de zaterdag 2e klasse J, tussen Achilles 1894 en LTC en bezochten we de degradatiekraker in de 3e klasse C op zondag: SVV'04 - Dwingeloo.

Onze Club

11 februari 18:31 - 19:00 In aflevering 20 van Onze Club beelden van ACV - HHC in de Betnation Divisie. In Hardenberg verloor de nummer 5 van de nummer 8. Kunnen de Assenaren zich in eigen huis revancheren? Hoogeveen speelde in de 3e divisie het restant tegen Sparta Nijkerk. Het duel werd eind november gestaakt bij een 1-0 voorsprong voor de Drentse ploeg. VKW - DZOH is de Drentse kraker in de 1e klasse J waar we bij waren en we kozen uit het zondagvoetbal voor Buinen - Nieuw Buinen (topper in 4D) en Hoogersmilde - Balkbrug (topper in 5A).

Onze Club

4 februari 18:31 - 19:00 In aflevering 19 van Onze Club beelden van ACV - Almere City FC in de Betnation Divisie, die door de thuisclub met 1-0 werd gewonnen. Hoogeveen en Achilles 1894 stonden tegenover elkaar in de 2e klasse J van het zaterdagvoetbal en willen dolgraag uit de gevarenzone komen. De koploper in de zaterdag 3e klasse D, FC Meppel, ontving laagvlieger SC Elim. Gieten - Eext is de topper in de zondag 3e klasse B en paar kilometer verderop ontving Eext een andere buurtgenoot, namelijk Gieterveen in de 4e klasse C.