Onze Club
Terugkijken

Onze Club

Onze Club 22 januari 2023 18:31 - 19:00

In aflevering 21 van Onze Club zien we hoe vier van de vijf hoogst spelende Drentse amateurclubs uit de winterbreak zijn gekomen. ACV, trotse koploper in de Derde Divisie zaterdag, ontving laagvlieger Ter Leede. Een divisie lager speelde HZVV in Hoogeveen tegen WV-HEDW. Het is voor de rood-witten de eerste wedstrijd onder leiding van interim-hoofdtrainer Jaap Scholing. Hoogeveen ontving in de Vierde Divisie zondag Heino en in diezelfde divisie speelde Westerbork, de hekkensluiter, tegen koploper HBS uit Den Haag. Het toetje in deze uitzending komt uit Roden, waar de buren van de plaaselijke vv en GOMOs tegenover elkaar stonden in de 1e klasse E van het zondagvoetbal.

Onze Club

Vandaag 18:31 - 19:00 Onze Club is het wekelijkse tv-programma over amateurvoetbal in Drenthe.

Onze Club

14 april 18:31 - 19:00 Aflevering 29 in seizoen 12 van Onze Club komt uit Coevorden waar Raptim hoopt te profiteren van de misstap die SV Pesse maakte bij Sweel in de strijd om het kampioenschap in de zondag 3e klasse B. Ook zijn er beelden van een kelderduel in deze klasse: Ruinerwold - Dwingeloo. ACV ontving in de Betnation Divisie Scheveningen en in de 1e klasse J stonden er twee Drentse confrontaties op het programma: HZVV - WKE'16 en SVBO - DZOH.

Onze Club

7 april 18:31 - 19:00 In aflevering 28 van seizoen 12 beelden van De Treffers - ACV in de Betnation Divisie. Bij winst van de Asser club is de titelrace in de tweede divisie beslist in het voordeel van Spakenburg. HZVV ging in de 1e klasse J op bezoek bij VKW. De ploeg uit Westerbork strijdt tegen degradatie, terwijl de bezoekers volop in de titelrace verwikkeld zijn met Oranje Nassau uit Groningen. In de 1e klasse I ontvangt Alcides, dat vecht om lijfsbehoud, het Jubbega van trainer Joop Gall. In de 2e klasse J stonden de twee achtervolgers van koploper Noordscheschut tegenover elkaar: Drenthina en FC Surhústerfean. En welke ploeg mag nog een sprankje hoop houden op het kampioenschap in de zondag 3e klasse D: Ruinen of Sweel?

Onze Club

1 april 18:30 - 18:54 In aflevering 27 van dit seizoen van Onze Club aandacht voor de kwartfinales van de noordelijke districtsbeker. DZOH en Germanicus reisden zaterdagmiddag af naar Friesland. DZOH ging op bezoek bij ONS Sneek, terwijl Germanicus naar Leeuwarden afreisde voor een duel tegen Blauw Wit'34. Verder een samenvatting van ACV-ADO'20 en vanmiddag stond er een camera bij Weerdinge tegen Peize. Die laatste ploeg lijkt hard op weg om kampioen te worden en te promoveren naar de 2e klasse.