Onze Club
Terugkijken

Onze Club

Onze Club 15 december 2019 18:32 - 19:00

In aflevering 17 van Onze Club volgen we de laatste wedstrijd voor de winterstop van twee Drentse hoofdklassers, die misschien wel tot het laatst mee zullen strijden voor het kampioenschap: ACV en vv Hoogeveen. We zijn bij Drenthina - DZOH, de Emmer-ontmoeting in de zaterdag 2e klasse J en uit de zondag vierde klasse D zijn er beelden van Sweel - OVC'21. De topper in de 5e klasse E, Eext - Buinen, kan natuurlijk niet ontbreken, net als onze wekelijkse rubriek: Het Onze Club Sterrenteam.

Onze Club

Onze Club

Gisteren 18:31 - 18:56 In aflevering 6 van Onze Club gaan we op bezoek bij de dames van ACV, die dit seizoen op het hoogste amateurniveau spelen. Ook brachten we een bezoek aan de derby in de zondag 5e klasse B tussen BEW en Old Forward. Anco Jansen speelde zijn eerste offciële wedstrijd voor kersverse zaterdageersteklasser DZOH (tegen DOS Kampen) en kampioenskandidaat ZZVV ging in de 3e klasse D van het zaterdagvoetbal op bezoek bij promovendus Borger. WKE'16 speelde op eigen veld in de zondag 2e klasse K tegen HOVC.
Onze Club

Onze Club

25 september 18:31 - 18:56 In aflevering 5 van Onze Club beelden van het Drentse onderonsje in de zondag Vierde Divisie tussen vv Hoogeveen en VKW, terwijl even verderop Zuidwolde en HODO elkaar troffen in de 2e klasse J van het zondagvoetbal. Ook zijn er beelden van Drenthina - Achilles 1894 (2L zaterdag) en CEC - VVAK. De thuisclub (CEC dus) stapte na het afgelopen seizoen over van de zondag naar de zaterdag en moet helemaal onderaan beginnen. We brachten ook een bezoekje aan de lijnentrekker van vv Sleen.
Onze Club

Onze Club

18 september 18:31 - 18:56 In aflevering 4 van Onze Club beelden van ACV op bezoek bij DVS'33 in de zaterdag Derde Divisie, terwijl HZVV - een divisie lager - DHSC uit Utrecht ontving. Uit de zondag Vierde Divisie zijn er vanavond van twee wedstrijden beelden: VKW - Alcides en Hoogeveen - VOC.
Onze Club

Onze Club

11 september 18:31 - 18:56 In aflevering 3 van Onze Club krijgen de amateurvoetballers mediatraining van onze eigen Tom Meijers, maar is er ook ruim aandacht voor competitievoetbal in de Derde en Vierde Divisie. Beelden zijn er van ACV - RKAV Volendam, Flevo Boys - HZVV, HBS - Hoogeveen en Alcides - De Zouaven.