Onze Club
Terugkijken

Onze Club

Onze Club 14 mei 2017 18:34 - 19:00

In het amateurvoetbalprogramma van Nederland aandacht voor twee ploegen uit Assen die kampioen kunnen worden. In de 2e klasse L kan FC Assen de titel pakken tegen Forward. Een gelijkspel volstaat, terwijl in de 3e klasse C Asser Boys moet winnen van Stadskanaal. Verder strijdt LTC tegen degradatie. Er moet thuis gewonnen worden van Bedum. En natuurlijk weer een nieuwe aflevering van de Onze Club Kenners Quiz.

Onze Club

Onze Club

29 mei 18:32 - 19:00 In aflevering 39 van Onze Club beelden van het kampioenschap van vv Hoogeveen in de zondag 4e Divisie en WKE'16 in de 2e klasse K. Ook waren we aanwezig bij de clash tussen LTC en Drenthina in de zaterdag 2e klasse L, waarbij de thuisclub moest winnen om de nacompetitie tegen degradatie te ontlopen. De gasten mochten nog hopen op de nacompetitie voor promotie. Noordscheschut heeft tegen SVI, in de zaterdag 1e klasse E, de punten hard nodig om op een veilige plek terecht te komen en datzelfde valt te zeggen over de Noordenveld-kraker in de 1e klasse E van het zondagvoetbal: GOMOS - Roden. De winnaar van dit duel duwt de buurman naar de 2e klasse.
Onze Club

Onze Club

21 mei 18:31 - 19:00 In aflevering 38 van het seizoen blikken we uiteraard nog even terug op de historische titel van ACV in de Derde Divisie. Ook bezochten we vv Hoogeveen, zowel op de zaterdag als de zondag. De zaterdagtak kon zichzelf een goede dienst bewijzen in de 3e klasse D als het gaat om een nacompetitieplek. Bovendien zou bij winst op Hollandscheveld die club degraderen. De zondagtak hoopte op net zo'n scenario als bij ACV, maar zover kwam het niet voor de koploper van de zondag Vierde Divisie A. Ook zijn er beelden van twee andere mogelijke kampioenswedstrijden: WKE'16 - Annen (2e klasse K) en Sleen - Sweel (3e klasse D)
Onze Club

Onze Club

14 mei 18:31 - 19:00 In aflevering 37 van Onze Club beelden van ACV - Sportlust'46 in de zaterdag Derde Divisie. Bij een zege voor de formatie van trainer Ruud Jalving komt de titel weer wat dichterbij. Het gat tussen ACV en achtervolger GVVV bedraagt drie punten en dat met nog drie duels te spelen. Ook waren we bij SC Genemuiden - HZVV in de Vierde Divisie zaterdag. HZVV vecht tegen degradatie en moet eigenlijk winnen om het vege lijf nog te redden. Verder stonden de camera's zondagmiddag bij Ruinerwold - VWC (4e klasse A) en bij Zuidwolde - Beilen (2e klasse J). Ruinerwold kon de titel pakken, terwijl Zuidwolde en Beilen vechten tegen degradatie. Verslaggever Stijn Steenhuis ging op bezoek bij Vitesse'63, de club die aan een opmerkelijke revival bezig is in de zaterdag 3e klasse D.
Onze Club

Onze Club

7 mei 18:31 - 19:00 In aflevering 36 van Onze Club beelden van Sparta Nijkerk - ACV in de Derde Divisie. ACV is na 21 ongeslagen duels nog altijd de trotse koploper en dat met nog vier wedstrijden te spelen. Een divisie lager, op de zondag, is Hoogeveen de koploper. De blauwhemden ontvingen vanmiddag Alcides, dat strijd tegen degradatie. Een andere degradatiekandidaat in de zondag Vierde Divisie is VKW. Die ploeg reisden we achterna richting Heino. Ook stond de camera langs de lijn bij NWVV - Fit Boys in de zaterdag 4e klasse D, een belangrijke pot in de strijd tegen degradatie.