Onze Club
Terugkijken

Onze Club

Onze Club 6 juni 18:25 - 18:49

In Onze Club beelden van de allerlaatste speelronde in het amateurvoetbal, met een aantal kampioensduels. De camera's stonden bij VKW - Hoogezand, DZOH - SC Elim, ONR - Niekerk, Actief - Forward en Buinen - Gasselternijveen.

Onze Club

Onze Club

19 juni 18:31 - 19:00 In de 35e en laatste aflevering van Onze Club beelden van vijf finaleduels in de nacompetie: Valthermond - Rolder Boys, FC Meppel - Gorecht, FC Klazienaveen - Be Quick 1887, Borger - SVN'69 en HOC - Akkrum.
Onze Club

Onze Club

12 juni 18:31 - 19:00 De reguliere competitie zit erop en dus is het tijd voor de nacompetitie. We begonnen afgelopen dinsdag met 37 Drentse clubs en daar waren er gisteren nog 34 van over, waaronder vv Hoogeveen dat vanmiddag de return tegen Hoogland speelde in de eerste ronde van de nacompetitie voor een plek in de Derde Divisie. De eerste wedstrijd, afgelopen donderdag in Hoogeveen, eindigde in 0-0. Ook zijn er beelden van Valthermond - Dalen in de eerste ronde van de nacompetitie richting de 1e klasse van het zondagvoetbal. In de nacompetitie van het zaterdagvoetbal kozen we voor De Weide - FC Klazienaveen (1e ronde voor een plek in de 2e klasse) en Nieuw Balinge - Alcides (1e ronde voor een plek in de 4e klasse).
Onze Club

Onze Club

29 mei 18:31 - 19:00 In aflevering 32 van Onze Club beelden van Gorecht - DZOH. De club uit Emmen is bij winst kampioen in de zaterdag 2e klasse J. In de 4e klasse D gaan Nieuw-Balinge en Tiendeveen onderling uitmaken wie er rechtstreeks degradeert en in de zondag 3e klasse D hebben Protos en Raptim tegenstrijdige belangen. Protos wil de nacompetitie tegen degradatie ontlopen en Raptim loert stiekem nog naar deelname aan het toetje voor promotie. Ook zijn er beelden van SV Pesse - Emmeloord. De Drentse club is bij winst verzekerd van nog een jaar in de 2e klasse, iets wat heel weinig mensen voorafgaand aan het seizoen hadden verwacht.
Onze Club

Onze Club

22 mei 18:31 - 19:00 In aflevering 31 van Onze Club beelden van de mogelijke kampioenswedstrijd van Titan tegen Gasselternijveen in de 4e klasse D van het zondagvoetbal. Ook zijn er beelden van de Asser stadsderby tussen LTC en Achilles 1894 in de zaterdag 2e klasse J. VKW is op titelkoers in zondag 1F en ontving in Jubbega een ploeg die nog volop meedoet voor een plek in de nacompetitie. ONR is bezig aan een opmerkelijk sterke serie in de zaterdag 4e klasse C en speelde thuis tegen DVC Appingedam. We sluiten de uitzending af met ACV, dat het in de Derde Divisie op eigen veld opnam tegen VVOG uit Harderwijk.