Platen van de muzikanten
Terugkijken

Platen van de muzikanten

Platen van de muzikanten 23 januari 17:17 - 18:00

Wat is de favoriete muziek van Fokke de Jong? En hoe luistert de oud-drummer van Normaal naar muziek? In Platen van de Muzikanten vraagt Loes van der Laan Drentse artiesten naar hun muzieksmaak. Fokke de Jong vertelt in deze aflevering wat hij vindt van Duran Duran, waarom klassieke muziek hem raakt en welk nummer er zeker op zijn uitvaart gedraaid moet worden.

Platen van de muzikanten

Platen van de muzikanten

30 januari 17:17 - 18:00 Wat is de favoriete muziek van Bernard Gepken? En welke nummers maken de gitarist uit Emmen vrolijk? In Platen van de Muzikanten vraagt Loes van der Laan Drentse artiesten naar hun muzieksmaak. Bernard Gepken vertelt in deze aflevering hoe hij emotioneel kan worden van punk- en metalmuziek, hoe hij kortgeleden Time Bandits ontdekte en wat Queen voor hem betekent.
Platen van de muzikanten

Platen van de muzikanten

16 januari 17:17 - 18:00 Van welke muziek wordt Rosa da Silva vrolijk? En wat raakt de actrice en zangeres uit Klazienaveen? In Platen van de Muzikanten vraagt Loes van der Laan Drentse artiesten naar hun muzieksmaak. Rosa da Silva vertelt in deze aflevering bij welk nummer ze overdreven dansende vrouwen met boa’s voor zich ziet, wat ze leuk vindt aan liedjes in het Duits en ze rapt mee met een nummer uit haar jeugd.
Platen van de muzikanten

Platen van de muzikanten

9 januari 17:17 - 18:00 Wat is de favoriete muziek van René Karst? En waar haalt hij de inspiratie vandaan voor nummers als Atje Voor de Sfeer en Liever Te Dik in de Kist? In Platen van de Muzikanten vraagt Loes van der Laan Drentse artiesten naar hun muzieksmaak. René Karst vertelt in deze aflevering hoe hij zijn held Garth Brooks ontmoette, welk nummer hij zo slecht vindt dat de tranen hem in de ogen springen en hoe Toon Hermans hem weet te raken.
Platen van de muzikanten

Platen van de muzikanten

2 januari 17:17 - 18:00 Wat is de favoriete muziek van Alides Hidding? Hoe luistert de zanger van Time Bandits naar muziek? In Platen van de Muzikanten vraagt Loes van der Laan Drentse artiesten naar hun muzieksmaak. Alides Hidding vertelt in deze aflevering wat hij van de nasale klank van Eros Ramazotti vindt, hoe Dolly Parton hem weet te raken en dat een simpel liedje hem heel vrolijk kan maken.