TT Journaal (herhaling)
Terugkijken

TT Journaal (herhaling)

TT Journaal 24 juni 2021 19:18 - 19:47

In het TT Journaal dagelijks het laatste nieuws vanaf het circuit. Presentatie is in handen van Karin Mulder.

TT Journaal

TT Journaal

Vandaag 19:20 - 20:00 Live vanaf het TT-circuit blikt Karin Mulder vooruit op de 91ste TT. Vandaag is Ziggo commentator en Assenaar Peter Bom te gast. Samen bespreken ze het laatste nieuws en de kwalificatie. Uiteraard is er ook een samenvatting van de kwalificatietraining te zien. Verder een reportage over monteur Robin Spijkers en zijn coureur Marco Bezzechhi. De inwoner van Dwingeloo is dit jaar voor het eerst de monteur van de Italiaan in de MotoGP. Verder een sfeerverslag van de camping en de TT-Ride. Gisteravond reder er weer honderden motoren door het centrum van Assen. En deel 4 van Sjaan op de Baan. Jeanine Hofsteenge beleeft de TT-week op haar eigen manier en doet verslag. En maak vandaag, voor de laatste keer deze week, weer kans op twee kaarten voor de race van zondag bij de TT-prijsvraag.
TT Journaal

TT Journaal

Gisteren 19:17 - 19:49 Live vanaf het TT-circuit blikt Karin Mulder vooruit op de 91ste TT. Vandaag is TT-voorzitter Arjan Bos te gast. Hoe gaat het met het evenement na twee corona-jaren. Mezzosopraan Maria Fiselier zingt zondag, voor de start van de TT, het Wilhelmus. Wij spraken al met haar. Verder legt Peter Bom, commentator van Ziggo Sport, uit wat het verschil is tussen de oude en huidige motoren. Uiteraard ook een samenvatting van de eerste trainingen van vandaag. En deel 3 van Sjaan op de Baan. Jeanine Hofsteenge beleeft de TT-week op haar eigen manier en doet verslag. En maak ook vandaag weer kans op twee kaarten voor de race van zondag bij de TT-prijsvraag.
TT Journaal

TT Journaal

Gisteren 18:20 - 19:00 Live vanaf het TT-circuit blikt Karin Mulder vooruit op de 91ste TT. Vandaag is TT-voorzitter Arjan Bos te gast. Hoe gaat het met het evenement na twee corona-jaren. Mezzosopraan Maria Fiselier zingt zondag, voor de start van de TT, het Wilhelmus. Wij spraken al met haar. Verder legt Peter Bom, commentator van Ziggo Sport, uit wat het verschil is tussen de oude en huidige motoren. Uiteraard ook een samenvatting van de eerste trainingen van vandaag. En deel 3 van Sjaan op de Baan. Jeanine Hofsteenge beleeft de TT-week op haar eigen manier en doet verslag. En maak ook vandaag weer kans op twee kaarten voor de race van zondag bij de TT-prijsvraag.
TT Journaal

TT Journaal

23 juni 19:17 - 19:49 Live vanaf het TT-circuit blikt Karin Mulder vooruit op de 91ste TT. Vandaag is Moto2 coureur Bo Bendsneyder te gast. Hoe gaat het met de meest ervaren Nederlandse deelnemer? Verder spraken we Valentino Rossi, hoe gaat het nu met hem? Fabio Quartaro legde vanmiddag de eerste tegel voor de TT Legends of fame en ook gingen we op bezoek bij Jan Oosterhof in Orvelte. Hij restuareert oude Honda motoren. Tot slot deel 2 van Sjaan op de Baan. Jeanine Hofsteenge beleeft de TT-week op haar eigen manier en doet verslag. En maak ook vandaag weer kans op twee kaarten voor de race van zondag bij de TT-prijsvraag.