TT Journaal
Terugkijken

TT Journaal

TT Journaal 24 juni 2019 17:16 - 17:30

In het eerste TT jounraal bekijken we met zijspancoureur Egbert Streuer uit Grolloo de expositie over z'n eigen leven in het Drents Museum.

TT Journaal

TT Journaal

26 juni 2022 19:12 - 20:00 Live vanaf het TT-circuit blikt Karin Mulder terug op de 91ste TT. Vandaag schuift de teammanger van Ten Cate Racing, Kervin Bos aan en uiteraard een samenvatting van de races van vandaag en de reacties van de Nederlanders. Arjen Bos vertelt wat hij vond van de 91st TT, is hij tevreden, ging alles goed en wat kon er beter?. TT-speaker Jan Rooy neemt vandaag afscheid van de microfoon. Hoe heeft hij zijn laatste dag als stem van het circuit beleefd. Zaterdag was er na de kwalificatie een afterparty in de Haarbocht, wij waren erbij. Verder een sfeerverslag van de dag met onder andere het zingen van het volkslied en waar kijken de fans de Moto2? En het laatste deel van Sjaan op de Baan. Jeanine Hofsteenge beleeft de TT-week op haar eigen manier en doet verslag.
TT Journaal

TT Journaal

25 juni 2022 19:20 - 20:00 Live vanaf het TT-circuit blikt Karin Mulder vooruit op de 91ste TT. Vandaag is Ziggo commentator en Assenaar Peter Bom te gast. Samen bespreken ze het laatste nieuws en de kwalificatie. Uiteraard is er ook een samenvatting van de kwalificatietraining te zien. Verder een reportage over monteur Robin Spijkers en zijn coureur Marco Bezzechhi. De inwoner van Dwingeloo is dit jaar voor het eerst de monteur van de Italiaan in de MotoGP. Verder een sfeerverslag van de camping en de TT-Ride. Gisteravond reder er weer honderden motoren door het centrum van Assen. En deel 4 van Sjaan op de Baan. Jeanine Hofsteenge beleeft de TT-week op haar eigen manier en doet verslag. En maak vandaag, voor de laatste keer deze week, weer kans op twee kaarten voor de race van zondag bij de TT-prijsvraag.
TT Journaal

TT Journaal

24 juni 2022 19:17 - 19:49 Live vanaf het TT-circuit blikt Karin Mulder vooruit op de 91ste TT. Vandaag is TT-voorzitter Arjan Bos te gast. Hoe gaat het met het evenement na twee corona-jaren. Mezzosopraan Maria Fiselier zingt zondag, voor de start van de TT, het Wilhelmus. Wij spraken al met haar. Verder legt Peter Bom, commentator van Ziggo Sport, uit wat het verschil is tussen de oude en huidige motoren. Uiteraard ook een samenvatting van de eerste trainingen van vandaag. En deel 3 van Sjaan op de Baan. Jeanine Hofsteenge beleeft de TT-week op haar eigen manier en doet verslag. En maak ook vandaag weer kans op twee kaarten voor de race van zondag bij de TT-prijsvraag.
TT Journaal

TT Journaal

24 juni 2022 18:20 - 19:00 Live vanaf het TT-circuit blikt Karin Mulder vooruit op de 91ste TT. Vandaag is TT-voorzitter Arjan Bos te gast. Hoe gaat het met het evenement na twee corona-jaren. Mezzosopraan Maria Fiselier zingt zondag, voor de start van de TT, het Wilhelmus. Wij spraken al met haar. Verder legt Peter Bom, commentator van Ziggo Sport, uit wat het verschil is tussen de oude en huidige motoren. Uiteraard ook een samenvatting van de eerste trainingen van vandaag. En deel 3 van Sjaan op de Baan. Jeanine Hofsteenge beleeft de TT-week op haar eigen manier en doet verslag. En maak ook vandaag weer kans op twee kaarten voor de race van zondag bij de TT-prijsvraag.