TV Drenthe Sport - Ster van Zwolle
Terugkijken

TV Drenthe Sport - Ster van Zwolle

TV Drenthe Sport - Ster van Zwolle 16 oktober 2021 15:15 - 16:45

In TV Drenthe Sport, live verslag van de wielerkoers de Ster van Zwolle

Wielrennen: Women's WorldTour

10 maart 15:59 - 18:00 Verslag van de Women's WorldTour in de Ronde van Drenthe. Na de start in Beilen neemt het peloton de kortste route naar de VAM-berg. Rondom de afvalberg staan vijf grote rondes van ruim 29 km en in totaal zes beklimmingen op het programma. Als het weer geen spelbreker wordt zal ook het ‘Dak van Drenthe’ deel van het rondje VAM uitmaken. De finish van deze editie van de Ronde van Drenthe is boven op de VAM-berg aan het einde van de keienstrook.

NK Veldrijden in Hoogeveen

14 januari 13:30 - 16:38 Kunnen Lars van der Haar en Puck Pieterse zondag hun titel verdedigen tijdens de Nederlandse kampioenschappen veldrijden in Hoogeveen? TV Drenthe zendt vanaf 13.30 uur de wedstrijden van zowel de vrouwen als de mannen live uit. Dat betekent dat Drenthe in de beloftencategorie met Tibor Del Grosso uit Eelde een grote kanshebber in huis heeft. De 20-jarige Drent is de regerend Nederlands kampioen in de klasse tot 23 jaar. Hij krijgt daar onder meer concurrentie van David Haverdings uit Zuidlaren. In de categorie van de vrouwen tot 23 jaar moet Leonie Bentveld haar nationale titel verdedigen. Iris Offerein uit Meppen, die vorig jaar nog zilver won op het NK in Zaltbommel, is een van haar grote concurrenten.

TV Drenthe Sport

29 oktober 2023 13:30 - 15:30 Live verslag van het EK dammen in Beilen. Vandaag de discipline blitz. TeamNL bestaat uit: Jan Groenendijk, Jitse Slump, Wouter Sipma en Martijn van IJzendoorn. Blitz is een vorm van sneldammen. De spelers krijgen vijf minuten per partij en drie seconden per zet.

TV Drenthe Sport

28 oktober 2023 15:00 - 18:00 Live verslag van het EK dammen in Beilen. Vandaag de discipline rapid. TeamNL bestaat uit: Jan Groenendijk, Jitse Slump, Wouter Sipma en Martijn van IJzendoorn. Rapid is een vorm van sneldammen. De spelers krijgen vijftien minuten per partij en tien seconden per zet.