TV Drenthe Sport - UCI Para-cycling Road World Cup
Terugkijken

TV Drenthe Sport - UCI Para-cycling Road World Cup

TV Drenthe Sport 22 juli 2017 20:00 - 20:25

In TV Drenthe Sport een verslag van UCI Para-cycling Road World Cup dat van 30 juni t/m 2 juli in Emmen werd gehouden.

NK Veldrijden in Hoogeveen

14 januari 13:30 - 16:38 Kunnen Lars van der Haar en Puck Pieterse zondag hun titel verdedigen tijdens de Nederlandse kampioenschappen veldrijden in Hoogeveen? TV Drenthe zendt vanaf 13.30 uur de wedstrijden van zowel de vrouwen als de mannen live uit. Dat betekent dat Drenthe in de beloftencategorie met Tibor Del Grosso uit Eelde een grote kanshebber in huis heeft. De 20-jarige Drent is de regerend Nederlands kampioen in de klasse tot 23 jaar. Hij krijgt daar onder meer concurrentie van David Haverdings uit Zuidlaren. In de categorie van de vrouwen tot 23 jaar moet Leonie Bentveld haar nationale titel verdedigen. Iris Offerein uit Meppen, die vorig jaar nog zilver won op het NK in Zaltbommel, is een van haar grote concurrenten.

TV Drenthe Sport

29 oktober 2023 13:30 - 15:30 Live verslag van het EK dammen in Beilen. Vandaag de discipline blitz. TeamNL bestaat uit: Jan Groenendijk, Jitse Slump, Wouter Sipma en Martijn van IJzendoorn. Blitz is een vorm van sneldammen. De spelers krijgen vijf minuten per partij en drie seconden per zet.

TV Drenthe Sport

28 oktober 2023 15:00 - 18:00 Live verslag van het EK dammen in Beilen. Vandaag de discipline rapid. TeamNL bestaat uit: Jan Groenendijk, Jitse Slump, Wouter Sipma en Martijn van IJzendoorn. Rapid is een vorm van sneldammen. De spelers krijgen vijftien minuten per partij en tien seconden per zet.
De 69e Ronde van Overijssel

De 69e Ronde van Overijssel

6 mei 2023 15:00 - 17:00 De Ronde van Overijssel behoort tot de drie oudste eendagswedstrijden van Nederland. Traditiegetrouw vindt ‘Overijssels Mooiste’ plaats op de eerste zaterdag in mei. Met recht wordt onze wedstrijd een echte ‘klassieker’ genoemd. Dit jaar maakt de Ronde van Overijssel wederom deel uit van de Holland Cup, een internationale wielercompetitie in Nederland van zes Nederlandse UCI 1.2 koersen. De lengte van de wedstrijd bedraagt 199.8 KM (zonder neutralisatie).