Verre Vrienden
Terugkijken

Verre Vrienden

Verre Vrienden 5 augustus 2020 17:13 - 17:30

In Verre Vrienden onderzoeken tv-makers Jasper en Stijn Steenhuis of beste vriendschap op tweehonderd kilometer afstand houdbaar is. Jongeren verlaten net als Jasper thuisprovincie Drenthe voor carrièrekansen in de Randstad. Wat doet dit moet de provincie, vriendschappen van leeftijdsgenoten en de filmende beste vrienden uit Barger-Compascuum?  In aflevering 1, waarom dwingt Drenthe jongeren te verkassen? DJ van Q-music Jordi Warners groeide op in Emmen, maar woont al enige jaren met veel plezier in Hilversum. Voordat makers Jasper en Stijn Steenhuis de radioman interviewen gaan ze barbecuen bij een gemeenschappelijke vriend van vroeger.

Verre Vrienden

Verre Vrienden

26 augustus 2020 17:13 - 17:30 In Verre Vrienden onderzoeken tv-makers Jasper en Stijn Steenhuis of beste vriendschap op tweehonderd kilometer afstand houdbaar is. Jongeren verlaten net als Jasper thuisprovincie Drenthe voor carrièrekansen in de Randstad. Wat doet dit moet de provincie, vriendschappen van leeftijdsgenoten en de filmende beste vrienden uit Barger-Compascuum?  Jasper en Stijn Steenhuis ondernemen in de slotaflevering van de eerlijke serie over beste vriendschap op afstand actie. Na het verhaal van provinciegenoot Bart Luppes, die werkt bij de KNVB en inmiddels hetzelfde taaltje als Jasper spreekt, is het tijd voor een ongesuikerde conclusie én blijvende herinneringen.
Verre Vrienden

Verre Vrienden

19 augustus 2020 17:13 - 17:30 In Verre Vrienden onderzoeken tv-makers Jasper en Stijn Steenhuis of beste vriendschap op tweehonderd kilometer afstand houdbaar is. Jongeren verlaten net als Jasper thuisprovincie Drenthe voor carrièrekansen in de Randstad. Wat doet dit moet de provincie, vriendschappen van leeftijdsgenoten en de filmende beste vrienden uit Barger-Compascuum?  In Aflevering 3. In een nieuwe biecht vanuit de kerk kraken Jasper en Stijn Steenhuis harde noten over vriendschap op afstand. Ook oud-presentator van Drenthe Nu Wolter Klok is eerlijk over het verlaten van de comfort zone. Hoe gelukkig wordt Klok tussen de gebekte collega’s op het Media Park?
Verre Vrienden

Verre Vrienden

12 augustus 2020 17:13 - 17:30 In Verre Vrienden onderzoeken tv-makers Jasper en Stijn Steenhuis of beste vriendschap op tweehonderd kilometer afstand houdbaar is. Jongeren verlaten net als Jasper thuisprovincie Drenthe voor carrièrekansen in de Randstad. Wat doet dit moet de provincie, vriendschappen van leeftijdsgenoten en de filmende beste vrienden uit Barger-Compascuum?  In Aflevering 2. Om hun beste vriendschap af te stoffen ondernemen Jasper en Stijn Steenhuis een vrolijke activiteit. Jorien Renkema, radio-dj van 3FM, vertelt alles over haar leven in Emmen én Hilversum. Voor vriendschap en haar droombaan reist Emmenaar Renkema vijf keer in de week van Drenthe naar de Randstand én weer terug.