Boomfeestdag op ROEG!

Kijken en luisteren naar bomen tijdens de Bomenweek van ROEG!
Kijken en luisteren naar bomen tijdens de Bomenweek van ROEG! © RTV Drenthe
Tijdens de Nationale Boomfeestdag gaan elk jaar duizenden kinderen naar buiten om bomen te planten. De feestelijke dag is vanwege de coronamaatregelen verplaatst van 17 maart naar 10 november. Dat duurt ROEG! en de Drentse Boomfeestdagcommissie nog veel te lang, dus maken we nu alvast extra tijd voor de bomen.
Voor kinderen is er nu een alternatief: een speciale ROEG! Junior tv-uitzending over bomen en een online bomenweek (van 13 tot 20 maart) met elke dag een video, extra informatie en leuke opdrachten. Dit vind je allemaal op: www.roeg.tv/roeg-junior.

Op pad met de boswachter

Naast de online uitzending voor kinderen, hebben presentatrice Loes van der Laan en boswachter Kees van Son ook alle aandacht voor de Boomfeestdag. In ROEG! van zaterdag 13 maart kijken ze naar het bos dat tientallen jaren geleden is aangeplant door kinderen. Kijk zaterdag vanaf 17.11 uur naar TV Drenthe of bekijk het later hier terug.
Boomfeestdag op ROEG!

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl