De Drentse 1000 Stemweek: allerjongste stemmers in Meppel

jonge Drentse 1000-stemmers
Jonge Drentse 1000-stemmers © RTV Drenthe
De Drentse 1000-karavaan was vandaag te vinden in Meppel. En daar kwamen onder meer de allerjongste stemmers op bezoek.
Zo brachten dikke vrienden Boaz en Roos, allebei 3 jaar, chocolaatjes langs bij de stembus. En natuurlijk wilde het jonge duo dolgraag een plaat horen. Dat werd Flemming met 'Amsterdam'.
Ook stadsbeiaardier Mannes Hofsink kwam met zijn lijstje bij de bus. Hij heeft Daniël Lohues met 'Hier Kom ik Weg' op de eerste plaats gezet. "Wij hebben een cd van hem en als we op vakantie gaan, dan drukken we die in auto en joelt het hele gezin mee."
Camiel Hemminga kwam namens de collega's van RTV Meppel met een lijstje van de hele omroep. Hun ultieme nummer een is 'Liefde' van Leon Moorman en Daphne van Ditshuizen.
En Radio Drenthe-presentator René Steenbergen moest ook flink aan de bak toen er een fan langskwam met een pet van tien jaar oud waarop zijn krabbel nog ontbrak.
René zet krabbel
René Steenbergen zet zijn krabbel op een oude pet © RTV Drenthe

Stembus

De stembus, een tot radiostudio omgebouwde touringcar, rijdt de hele week in Drenthe, met uitzondering van zondag. Morgen is de bus te vinden in Assen. Stemmen kan via drentse1000.nl. De lijst met de favoriete nummers van Drenten wordt vanaf Eerste Kerstdag gedraaid op Radio Drenthe.
De Drentse 1000 Stemweek in Meppel

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl