Gezond Natuur Wandelen zoekt vrijwilligers

Samen wandelen door de natuur
Samen wandelen door de natuur © Pixabay
Het Drentse Landschap organiseert samen met IVN Noord en de Stichting Gezond Natuur Wandelen wekelijks gratis natuurwandelingen. Voor deze tochtjes wordt gezocht naar nieuwe vrijwilligers.
De wandelingen duren een uur en beginnen op een vaste plaats en tijd. Ze worden begeleid door vrijwilligers die onderweg iets over de natuur vertellen. De groep vrijwilligers heeft uitbreiding nodig, er wordt namelijk gezocht naar wandelbegeleiders. Dat zijn mensen die houden van wandelen door de natuur, die graag vertellen wat er onderweg te zien is en het leuk vinden om met anderen op pad te gaan.
Lijkt het je leuk om ook een wandeling te begeleiden? Neem dan contact op met Tjisse Brookman van Gezond Natuur Wandelen via info@tjissebrookman.nl.

Zin om te wandelen?

Zin om een keer mee te wandelen? Van tevoren hoef je je niet op te geven en de wandelingen zijn gratis. De wandelingen zijn in de eerste plaats bedoeld voor mensen die graag wat meer willen bewegen, maar iedereen die het leuk vindt met een groep op stap te gaan is van harte welkom. Kijk op gezondnatuurwandelen voor een wandeling bij jou in de buurt.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl