Bezorg je grote lief een diner mét kok

Valentijnsactie
Bezorg je valentijn een diner mét kok © RTV Drenthe / Salvador Rooijmans
Pak deze kans om je grote liefde een prachtig Valentijnsdiner te bezorgen. Met een gedicht versier je misschien een heerlijk Valentijnsdiner voor twee, dat kok Jordy Dekker Culinair bij je thuis komt maken.
Zo'n dikke pries krijg je natuurlijk niet zomaar. Zoals dat heet: je moet er wel wat voor doen. Schrijf een gedicht voor je geliefde. Je was het voor Valentijnsdag toch al van plan, dus het gaat in één moeite door. Het kan de komende week, dus niet treuzelen!

Lief, mooi en romantisch

Schrijf een gedicht dat helemaal past bij Valentijnsdag: lief, mooi en romantisch. Alle gedichten worden gelezen en beoordeeld door dichter Delia Bremer. Zij kiest de vier finalisten, waaruit het publiek op Facebook de definitieve winnaar kiest.
De vier finalisten blijven in elk geval niet met lege handen achter. Zij winnen een dinerbox om zelf een heerlijk Valentijnsdiner te maken.

Hoe het gaat

Je begint vandaag al. Je gooit eerst natuurlijk wat kladversies weg, maar je gaat stug door. Schrijven, bijschaven...net zo lang tot je liefdesgedicht helemaal naar je zin is. Het hoeft niet lang te zijn: in vier tot zes zinnen vang je de aandacht van Delia, maar nog meer van je partner.
Vergeet het dan niet in te sturen! Dat kan via het formulier hieronder. Doe het uiterlijk donderdag 6 februari. De vier finalisten worden op 11 februari op Radio Drenthe bekend gemaakt. Dan weet je dus al of je in elk geval zo'n dinerbox in de wacht hebt gesleept. Op Valentijnsdag is dan de grote Facebook-verkiezing: de bezoekers van de Radio Drenthe-pagina kiezen hun winnaar.

Het grote moment: Valentijnsdag

Hoor je tot de vier finalisten, dan kun je ons op Valentijnsdag aan de deur verwachten. Onze Op Tjak-verslaggever meldt zich dan, zodat je het gedicht kunt voorlezen op de radio. Aan het eind van Valentijnsdag maken we de balans op, en hoor je wie de winnaar van het Valentijnsdiner is.
Kok Jordy Dekker is er nog niet bij, die Valentijnsdag. Deze gepassioneerde chef uit Eelde wil natuurlijk eerst weten waar je van houdt en wanneer jullie met zijn tweeën willen afspreken. Op die dag pakt Jordy dan echt uit: een 4-gangendiner, helemaal verzorgd met tafelaankleding, servies en wijn- of bierarrangement - zelfs een sappenarrangement kan het worden.
Win een Valentijnsdiner!

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl