De Wedstrijd van de week brengt regelmatig live sport op tv, de app en de website.

Voetbal

Zaterdag: livestream De Weide-LTC

Omdat er geen publiek bij sportwedstrijden aanwezig mag zijn, streamen we dit weekend twee voetbalwedstrijden. Zaterdag streamen we De Weide tegen LTC, een wedstrijd uit de 2e klasse J. De Weide moet winnen om uit degradatiezorgen te komen, LTC wil aansluiting met de top houden. De stream begint om 14:55 uur, de wedstrijd begint vijf minuten later. Commentaar is in handen van René Posthuma.

Zondag: livestream Valthermond-Nieuw Buinen

Ook de burenruzie tussen Valthermond en Nieuw Buinen wordt gestreamd op rtvdrenthe.nl. Valthermond maakt een erg goed seizoen door en draait bovenin mee in de 2e klasse L. Nieuw Buinen heeft het een stuk lastiger en verkeerd in degradatiezorgen. De Bunners hebben de punten hard nodig. De wedstrijd begint om 14:00 uur, de stream begint vijf minuten eerder. Niels Dijkhuizen verzorgt het commentaar.

Handbal

Hurry Up-Lions is zaterdagavond de wedstrijd van de week. Hurry Up won afgelopen weekend van BEVO, maar zaterdag is andere koek. Koploper Lions komt in Zwartemeer op bezoek. Kunnen de mannen van Joop Fiege stunten? We zenden de wedstrijd weer live uit op TV Drenthe. De uitzending begint om 19:55 uur en de wedstrijd begint vijf minuten later. Commentaar is weer in handen van Stijn Steenhuis.

Als er geen livestream is, zie je hieronder de reguliere uitzending van TV Drenthe