Naast hoge bewolking, hebben we vandaag veel zonneschijn. De temperaturen komen daarbij vanmiddag te liggen rond 11-12°C, met een zwakke tot matige wind uit het zuiden. Morgen beginnen we met een paar mistbanken, maar overdag wordt het zonnig met hooguit wat hoge bewolking. De middagtemperatuur komt te liggen rond 9°C. Het waait daarbij zwak tot soms matig uit het zuidoosten. De komende dagen houden we droog en zonnig weer en komt de wind uit het oosten. Het wordt overdag steeds frisser met maximumtemperaturen die gaan dalen naar 6-8°C. In de nacht en ochtend hebben we kans op enkele mistbanken en af en toe vorst.
Weerkaart voor Vandaag
Weerkaart voor Vannacht

wo

B 11°

do

A

vr

B

za

A -1°

zo

B

ma

B -1°
Neerslagkans 5% 5% 10% 10% 10% 10%
Neerslag 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm
Windkracht 2-4 2-3 2-3 3-5 3-5 3-5
Windrichting Z ZO OZO O ONO ONO

Weerfoto's

Dagelijks sturen fotografen in onze provincie mooie plaatjes van het Drentse landschap en de invloed van het weer naar de weerfoto van RTV Drenthe. Van de foto's wordt een selectie geplaatst op onze website rtvdrenthe.nl, en de social media Instagram en facebook.com/rtvdrenthe

Met het sturen van uw foto verleent u RTV Drenthe toestemming om deze te gebruiken voor haar uitzendingen, website en social media.