We krijgen vandaag af en toe de zon te zien, maar we zullen ook te maken krijgen met enkele buien. Een enkele klap onweer is bovendien niet uit te sluiten. Er staat een stevige - (vrij) krachtige wind (5-6 Bft) uit het zuidwesten, met tijdens buien windstoten tot circa 65 km/uur. De maximumtemperatuur komt te liggen rond 15°C. Zaterdag bewolkt en perioden met regen en motregen, in de middag en avond wordt het geleidelijk droog. Zondag blijft het overwegend droog maar het is wel bewolkt. Maandag regen, in de loop van de middag ruimte voor zon en droog weer. Vanaf dinsdag zet een verbetering in naar droog weer, met ruimte voor zon. De temperaturen liggen rond 14°C.
Weerkaart voor Vandaag
Weerkaart voor Vannacht

vr

F 15°

za

I 14°

zo

C 13°

ma

E 14°

di

B 14°

wo

B 15°
Neerslagkans 95% 95% 20% 90% 20% 10%
Neerslag 4 mm 2.5 mm 0 mm 7 mm 0 mm 0 mm
Windkracht 4-6 3-5 2-3 2-4 2-4 2-4
Windrichting ZZW Z Z NO ZW ZZO
Weerpraatje

Weerfoto's

Dagelijks sturen fotografen in onze provincie mooie plaatjes van het Drentse landschap en de invloed van het weer naar de weerfoto van RTV Drenthe. Van de foto's wordt een selectie geplaatst op onze website rtvdrenthe.nl, en de social media Instagram en facebook.com/rtvdrenthe

Met het sturen van uw foto verleent u RTV Drenthe toestemming om deze te gebruiken voor haar uitzendingen, website en social media.