Nogal wat wolken met vanmiddag ook af en toe zon. Naast droge perioden trekken er ook een paar buien over. De ZW-wind blijft vrij krachtig en dat bij maximaal 11°C. Vanavond enkele stevige buien met kans op onweer. Maandag blijft het wisselvallig met eerst buiige regen, 's middags nu en dan zon en enkele buien met hagel en later op de dag flinke windvlagen. Dinsdag verloopt eerst droog met de zon erbij, de avond is nat met regen. De dagen daarna laat een wisselend weerbeeld zien met soms regen en ook lange droge perioden met wat zon. Vanaf vrijdag meer regen. Normale temperaturen voor begin december.
Weerkaart voor Vandaag
Weerkaart voor Vannacht

zo

E 11°

ma

E

di

B

wo

I

do

E

vr

E
Neerslagkans 100% 95% 45% 75% 75% 90%
Neerslag 6 mm 6 mm 2.5 mm 6 mm 5 mm 13 mm
Windkracht 5-8 4-6 4-7 3-5 4-6 4-6
Windrichting ZW NW Z ZW ZW ZW
thumbnail
Weerpraatje

Weerfoto's

Dagelijks sturen fotografen in onze provincie mooie plaatjes van het Drentse landschap en de invloed van het weer naar de weerfoto van RTV Drenthe. Van de foto's wordt een selectie geplaatst op onze website rtvdrenthe.nl, en de social media Instagram en facebook.com/rtvdrenthe

Met het sturen van uw foto verleent u RTV Drenthe toestemming om deze te gebruiken voor haar uitzendingen, website en social media.