Naast wolken ontstaan er geleidelijk ook enkele opklaringen, het koelt daarbij snel af en bij weinig wind vormt zich later vanavond mist. Komende nacht dichte mist maar geen gladheid. Donderdag een grijze dag met (dichte) mist, in de middag wordt het zicht wat beter. Wel meest droog, weinig wind en fris buiten. Vrijdag start ook met nevel en mist, langzaam minder grijs maar wel bewolkt. Dit weekend geleidelijk meer wind en ook oplopende temperaturen, de zon heeft weinig kans zich te laten zien en later op zondag volgt de eerste regen. Vanaf maandag onstuimig met een stevige ZW-er, daarbij mild en dagelijks regen.
Weerkaart voor Vandaag
Weerkaart voor Vannacht

wo

B

do

D

vr

C

za

C

zo

I

ma

I 10°
Neerslagkans 15% 10% 15% 15% 50% 75%
Neerslag 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 1 mm 4 mm
Windkracht 2-3 2-3 2-3 2-4 3-5 4-7
Windrichting WZW ZZW ZW ZZW ZZW ZW
thumbnail
Weerpraatje

Weerfoto's

Dagelijks sturen fotografen in onze provincie mooie plaatjes van het Drentse landschap en de invloed van het weer naar de weerfoto van RTV Drenthe. Van de foto's wordt een selectie geplaatst op onze website rtvdrenthe.nl, en de social media Instagram en facebook.com/rtvdrenthe

Met het sturen van uw foto verleent u RTV Drenthe toestemming om deze te gebruiken voor haar uitzendingen, website en social media.