Een koude start met temperaturen rond het vriespunt en eerst ruimte voor zon. Het blijft vandaag droog tot de late avond, maar vanmiddag wordt het geleidelijk wel bewolkt. De maximumtemperatuur komt uit op ongeveer 6°C, bij een zwakke noordoostenwind. Maandag bewolkt en perioden met (behoorlijk wat) regen, waarbij er (vanaf zondag late avond) 15-20 mm neerslag gaat vallen. Dinsdag bewolkt en regenachtig, maar in de loop van de middag geleidelijk droog. Vanaf woensdag droog en geregeld zon, maar wel te koud voor de tijd van het jaar met maxima rond 6°C en tijdens de nachten net boven het vriespunt.
Weerkaart voor Vandaag
Weerkaart voor Vannacht

zo

B

ma

I

di

E

wo

B

do

B

vr

B
Neerslagkans 5% 95% 95% 15% 15% 25%
Neerslag 1.5 mm 19 mm 4 mm 0 mm 0 mm 0 mm
Windkracht 2-3 2-5 3-5 2-4 3-4 3-4
Windrichting ZZO N WZW ZZO OZO ZO
thumbnail
Weerpraatje

Weerfoto's

Dagelijks sturen fotografen in onze provincie mooie plaatjes van het Drentse landschap en de invloed van het weer naar de weerfoto van RTV Drenthe. Van de foto's wordt een selectie geplaatst op onze website rtvdrenthe.nl, en de social media Instagram en facebook.com/rtvdrenthe

Met het sturen van uw foto verleent u RTV Drenthe toestemming om deze te gebruiken voor haar uitzendingen, website en social media.