Op hoge hoogte trekken er vanavond en vannacht wolkensluiers over, het blijft droog en bij een matige zuidelijke wind daalt het kwik uiteindelijk naar 4°C. Woensdag droog en veel bewolking, zo rond de middag komt de zon ook even in beeld. Donderdag verloopt ook zo goed als bewolkt, na wat lichte (mot)regen in de ochtend wordt het in de middag droog. Ook vrijdag bewolkt met soms wat regen of motregen. Dit weekend wordt het wat kouder met ook regelmatig de zon erbi, in de nacht en vroege ochtend is er kans op nevel of enkele (grond)mistbanken en wellicht voor het eerst dit najaar lichte nachtvorst.
Weerkaart voor Vandaag
Weerkaart voor Vannacht

di

B 10°

wo

B

do

I 10°

vr

I

za

B

zo

B -2°
Neerslagkans 5% 10% 75% 40% 15% 15%
Neerslag 0 mm 0 mm 0.5 mm 0.2 mm 0 mm 0 mm
Windkracht 3-5 2-5 1-2 2-3 2-3 3-4
Windrichting ZZW ZZW NW NO NO O
thumbnail
Weerpraatje

Weerfoto's

Dagelijks sturen fotografen in onze provincie mooie plaatjes van het Drentse landschap en de invloed van het weer naar de weerfoto van RTV Drenthe. Van de foto's wordt een selectie geplaatst op onze website rtvdrenthe.nl, en de social media Instagram en facebook.com/rtvdrenthe

Met het sturen van uw foto verleent u RTV Drenthe toestemming om deze te gebruiken voor haar uitzendingen, website en social media.