Vanmiddag eerst vrij zonnig en droog tot de avond, het wordt maximaal 7 of 8 graden en de wind wordt matig, vanmiddag en vanavond uit het zuiden tot zuidoosten, 3-4 Bft. Later vanmiddag neemt de bewolking toe en vanavond volgt er regen. Morgen komen we weer in de erg zachte lucht terecht. Eerst regent het, maar dit gaat over in motregen. Later in de middag en avond volgt er regenachtig weer. De maximumtemperatuur komt te liggen rond 12 of 13 graden. Zondag krijgen we te maken met buiig weer en ook af en toe zon. De wind is vlagerig en krachtig uit het zuidwesten bij een maximumtemperatuur rond 9 graden. Maandag en dinsdag geregeld zon, ook enkele buien, bij 7 of 8 graden. De wind wordt matig uit het zuidwesten.
Weerkaart voor Vandaag
Weerkaart voor Vannacht

vr

B

za

E 13°

zo

E

ma

E

di

E

wo

E
Neerslagkans 50% 95% 80% 60% 40% 50%
Neerslag 8 mm 5 mm 6 mm 2.5 mm 1 mm 1.5 mm
Windkracht 3-5 5-7 5-8 3-5 3-5 3-5
Windrichting Z Z ZW ZZW ZW Z
thumbnail
Weerpraatje

Weerfoto's

Dagelijks sturen fotografen in onze provincie mooie plaatjes van het Drentse landschap en de invloed van het weer naar de weerfoto van RTV Drenthe. Van de foto's wordt een selectie geplaatst op onze website rtvdrenthe.nl, en de social media Instagram en facebook.com/rtvdrenthe

Met het sturen van uw foto verleent u RTV Drenthe toestemming om deze te gebruiken voor haar uitzendingen, website en social media.