Vanmiddag is het zwaar bewolkt en ontstaan her en der weer enkele buien, soms gaat het om een millimeter maar andere plekken kunnen zomaar flink wat regenwater krijgen. De noordoostenwind is verder zwak tot matig en het blijft mild buiten. Woensdag wordt droog weer verwacht met een afwisseling van bewolking en zonneschijn, de matige westelijke wind zwakt geleidelijk af. Hemelvaart, en ook vrijdag lijkt vergelijkbaar te verlopen met bewolking en ook nu en dan zon. Daarbij is het vaak droog maar is een enkele bui niet uitgesloten. Komend weekend is de kans op regen groter. Met middagtemperaturen rond 16 graden blijft het gematigd buiten, bij een zwakke tot matige wind.
Weerkaart voor Vandaag
Weerkaart voor Vannacht

di

I 17°

wo

B 16°

do

B 16°

vr

B 15°

za

E 15°

zo

E 16°
Neerslagkans 90% 35% 25% 35% 45% 65%
Neerslag 5 mm 0 mm 0 mm 0 mm 1 mm 2 mm
Windkracht 2-3 2-3 2-3 3-4 2-3 3-4
Windrichting NNO WZW N NW ZW WZW
thumbnail
Weerpraatje

Weerfoto's

Dagelijks sturen fotografen in onze provincie mooie plaatjes van het Drentse landschap en de invloed van het weer naar de weerfoto van RTV Drenthe. Van de foto's wordt een selectie geplaatst op onze website rtvdrenthe.nl, en de social media Instagram en facebook.com/rtvdrenthe

Met het sturen van uw foto verleent u RTV Drenthe toestemming om deze te gebruiken voor haar uitzendingen, website en social media.