Vanmiddag wisselen wolken en zonneschijn elkaar af. Zeer lokaal is een spetterbui mogelijk, maar de meeste plekken blijven droog. Bij een zwakke tot matige noordelijke wind (2-3 Bft) is het maximaal zo'n 15 graden. Maandag schijnt de zon af en toe maar er zijn ook wolkenvelden en lokaal is er een bui mogelijk. Het wordt in de middag zo’n 15 graden met een zwakke tot matige oostelijke wind. Dinsdag verandert er nog niet veel in het weerbeeld. Er is bewolking maar ook de zon is bij tijden leuk te zien en er kan een enkele bui (mogelijk met onweer) ontstaan. Dit wordt de warmste dag, met 16 of 17 graden. Woensdag schuift juist weer killere lucht binnen. De middagtemperaturen zakken terug naar een graad of 10 op donderdag. Verder zijn er wolkenvelden maar ook momenten met zon en het blijft op de meeste plaatsen droog.
Weerkaart voor Vandaag
Weerkaart voor Vannacht

zo

B 15°

ma

B 15°

di

E 17°

wo

B 12°

do

B 11°

vr

B 13°
Neerslagkans 5% 35% 40% 20% 15% 5%
Neerslag 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm
Windkracht 2-4 2-4 2-4 3-4 3-5 3-5
Windrichting NNO O ONO NNW NW NNO
thumbnail
Weerpraatje

Weerfoto's

Dagelijks sturen fotografen in onze provincie mooie plaatjes van het Drentse landschap en de invloed van het weer naar de weerfoto van RTV Drenthe. Van de foto's wordt een selectie geplaatst op onze website rtvdrenthe.nl, en de social media Instagram en facebook.com/rtvdrenthe

Met het sturen van uw foto verleent u RTV Drenthe toestemming om deze te gebruiken voor haar uitzendingen, website en social media.