Het rustige hogedrukweer houdt nog even aan. Het blijft nagenoeg bewolkt, en slechts een enkele plek kan nog even de zon zien vanmiddag. Er is verder nauwelijks wind en het blijft droog. De middagtemperaturen komen uit rond 6 graden. In de avond koelt het af waarbij het nevelig wordt. Dinsdag is het nog steeds rustig en het begint met laaghangende bewolking, nevel en misschien met mist. De zon heeft dinsdag weinig kans, maar het blijft wel droog bij een graad of 5. Woensdag begint de wind aan te trekken maar het blijft bewolkt. Vanaf donderdag staat er beduidend meer wind en wordt het licht wisselvallig, bovendien passeren een paar buien. Tegelijkertijd laat de zon zich dan ook af en toe zien en blijft het mild met 7 of 8 graden.
Weerkaart voor Vandaag
Weerkaart voor Vannacht

ma

B

di

C

wo

C

do

E

vr

B

za

I
Neerslagkans 5% 15% 20% 70% 35% 65%
Neerslag 0 mm 0 mm 0.1 mm 2.5 mm 0.5 mm 1.5 mm
Windkracht 2 1-2 3-4 4-5 3-4 4-5
Windrichting ZZW ZW ZW W WNW WZW
thumbnail
Weerpraatje

Weerfoto's

Dagelijks sturen fotografen in onze provincie mooie plaatjes van het Drentse landschap en de invloed van het weer naar de weerfoto van RTV Drenthe. Van de foto's wordt een selectie geplaatst op onze website rtvdrenthe.nl, en de social media Instagram en facebook.com/rtvdrenthe

Met het sturen van uw foto verleent u RTV Drenthe toestemming om deze te gebruiken voor haar uitzendingen, website en social media.