Het wordt een mooie dag met maximumtemperaturen rond 20-21°C en een afwisseling van bewolking en zon. In de loop van de middag neemt de bewolking geleidelijk toe, maar het blijft tot vannacht nog droog. De wind is matig (3-4 Bft) uit het westen. Morgen in eerste instantie bewolkt en met van tijd tot tijd lichte regen, in de loop van de middag wordt het geleidelijk droog en komt de zon nog even tevoorschijn. De middagtemperaturen komen te liggen rond 15-16°C, bij een zwakke tot matige west-noordwestenwind. De dagen daarna verlopen koel voor de tijd van het jaar, met soms een bui, maar ook lange droge perioden en vrij zonnig weer. Het waait matig tot vrij krachtig uit het noordwesten. In het weekend stijgt het kwik met mooi weer, opnieuw naar waarden boven de 20°C.
Weerkaart voor Vandaag
Weerkaart voor Vannacht

zo

B 21° 10°

ma

E 15°

di

E 16°

wo

E 16°

do

B 17°

vr

B 18°
Neerslagkans 25% 95% 80% 60% 50% 15%
Neerslag 0.5 mm 6 mm 1 mm 0.5 mm 0 mm 0 mm
Windkracht 3-5 2-3 3-6 3-5 3-5 2-4
Windrichting W NW NW NNW NNW WZW
Weerpraatje

Weerfoto's

Dagelijks sturen fotografen in onze provincie mooie plaatjes van het Drentse landschap en de invloed van het weer naar de weerfoto van RTV Drenthe. Van de foto's wordt een selectie geplaatst op onze website rtvdrenthe.nl, en de social media Instagram en facebook.com/rtvdrenthe

Met het sturen van uw foto verleent u RTV Drenthe toestemming om deze te gebruiken voor haar uitzendingen, website en social media.