Ook vanmiddag blijven er wolken boven Drenthe, toch laat de zon zich ook af en toe even zien. Het is daarbij droog, er staat een zwakke tot matige oostenwind en de middagtemperaturen komen uit rond 11°C. Vanavond steeds meer opklaringen. Zaterdag start fris met grondvorst en lokaal een mistbank, overdag is het zonnig met ook wat hoge wolkensluiers. Bij een matige ZO-wind stijgt het kwik naar maximaal 10-11°C. Zondag en ook de dagen daarna verlopen zonovergoten, bij weinig wind komen de middagtemperaturen elke dag wat hoger uit met op dinsdag en woendag maar liefst 13-14°C! In de nacht en ochtend is het daarentegen nog koud met lichte vorst met dan enkele mistbanken.
Weerkaart voor Vandaag
Weerkaart voor Vannacht

vr

C 10°

za

B 10° -2°

zo

A 11° -2°

ma

A 12° -1°

di

A 13°

wo

B 14°
Neerslagkans 15% 0% 0% 0% 0% 0%
Neerslag 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm
Windkracht 2-3 2-3 1-2 2-3 1-2 2-4
Windrichting OZO ZO ZO W W Z

Weerfoto's

Dagelijks sturen fotografen in onze provincie mooie plaatjes van het Drentse landschap en de invloed van het weer naar de weerfoto van RTV Drenthe. Van de foto's wordt een selectie geplaatst op onze website rtvdrenthe.nl, en de social media Instagram en facebook.com/rtvdrenthe

Met het sturen van uw foto verleent u RTV Drenthe toestemming om deze te gebruiken voor haar uitzendingen, website en social media.