Het is onbewolkt, het vriest licht en op meerdere plaatsen zijn (dichte) mistbanken aanwezig. Pas in de loop van de ochtend lost het ochtendgrijs op gevolgd door stralend zonnig weer. Bij een matige oostenwind wordt het hooguit 9°C. De komende dagen blijft het droog en fris herfstweer. Zaterdag is de lucht strakblauw met in de middag ongeveer 7-8°C bij een matige oostenwind. Zondag is het wat kouder met een groot deel van de dag zonneschijn, vanaf de namiddag raakt het bewolkt. Maandag wisselen wolken en wat zonneschijn elkaar af, de dagen daarna is het bewolkt en nog kouder met veel wind. Woensdag valt er natte sneeuw en is het hooguit 3-4°C.
Weerkaart voor Vandaag
Weerkaart voor Vannacht

vr

B

za

B -4°

zo

B

ma

B

di

E -1°

wo

E -1°
Neerslagkans 10% 10% 10% 45% 65% 70%
Neerslag 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0.5 mm 2 mm
Windkracht 2-3 3-5 3-5 3-5 3-5 3-5
Windrichting OZO O ONO ONO ONO ONO

Weerfoto's

Dagelijks sturen fotografen in onze provincie mooie plaatjes van het Drentse landschap en de invloed van het weer naar de weerfoto van RTV Drenthe. Van de foto's wordt een selectie geplaatst op onze website rtvdrenthe.nl, en de social media Instagram en facebook.com/rtvdrenthe

Met het sturen van uw foto verleent u RTV Drenthe toestemming om deze te gebruiken voor haar uitzendingen, website en social media.