Steven Stegen

Steven Stegen

Verslaggever

Sinds ik in 2001 bij de leukste omroep van het land kwam te werken is er veel veranderd. Op technisch gebied en de verschuiving naar online en beeld. De journalistiek is en blijft in beweging en dat maakt ons werk ook zo boeiend.

Maar wat is gebleven is de warme band die ik voel tussen de omroep en ons publiek. We zijn er voor u, voor jullie, voor jou! En dat doen we het liefst ook met u, jullie en jou. Zit je iets dwars, valt je iets op, wordt je ergens heel blij van? Laat het vooral weten.

Binnen de omroep heb ik de meest uiteenlopende dingen gedaan. Op dit moment ligt mijn focus, samen met collega Janet Oortwijn, op Zuidoost-Drenthe. Je kunt mij vooral tegenkomen in de gemeenten Coevorden en Borger-Odoorn. In het gebied heb ik regelmatig van doen met zaken als windmolens, zonneparken, krimp en leegstand. Maar ook 'kleinere' zaken pak ik graag op, net als alle onderwerpen waarbij paarden voorbij komen.

Heeft u tips of vragen?

Meld het dan via dit formulier. Velden met een * moeten in ieder geval worden ingevuld. Plaats een vinkje bij 'ik ben geen robot' voordat u het formulier wilt versturen. Dit is een beveiligingsmaatregel tegen spam. Zonder dit ingevulde vakje wordt het formulier niet verzonden.

Artikelen van Steven Stegen

1232 resultaten