Karin Mulder

Karin Mulder

Presentator en verslaggever

De Olympische Spelen van 1988 in Calgary! Yvonne van Gennip won drie keer goud en ik was voorgoed verkocht. Ik maakte er een plakboek van. En sinds die tijd lees ik de krant achterstevoren; eerst de sport, dan de rest. Dat was de basis voor mijn werk als sportjournalist.

Waarom traint een schaatser zich helemaal de blubber om driehonderdste van een seconde sneller te rijden op de 500 meter? Dat is toch interessant? Waar komt die gedrevenheid van die schaatser precies vandaan? En de bijbehorende emoties zijn begrijpelijkerwijs vaak heftig. Dat maakt het ook mooi. Je zou alle leuke dingen in je leven maar opofferen en tijdens de Olympische Spelen een buitenbocht teveel rijden. De wereld stort in!

Als verslaggever ben ik op zoek naar mooie persoonlijke verhalen in de sport. Als presentator probeer ik m'n eigen enthousiasme over te brengen. Het jaarlijks hoogtepunt is de TT. Maar verder ben ik geïnteresseerd in alle sporten 'als het maar ergens om gaat'.

Heeft u tips of vragen?

Meld het dan via dit formulier. Velden met een * moeten in ieder geval worden ingevuld. Plaats een vinkje bij 'ik ben geen robot' voordat u het formulier wilt versturen. Dit is een beveiligingsmaatregel tegen spam. Zonder dit ingevulde vakje wordt het formulier niet verzonden.

Artikelen van Karin Mulder

1824 resultaten